VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Meditationsjulkalendern – 24 dagar till en stressfri Jul

Då var den här. Den 1a Advent och självklart hade jag målat upp en bild av Tomtebolycka där tonåringen och jag skulle lyssna på julmusik, dricka glögg, titta på julkalendern samt tända adventsstjärnor och det första ljuset i Advent. Men det blir ju sällan som man tänkt sig..20191201_182938För att göra en lång eftermiddagshistoria kort sitter jag själv bland tusen juleljus som brinner på undervåningen och tonåringen vägrar komma ner från sitt rum efter en konflikt som vi ännu inte rett ut. Jag besviken. Han arg. Ingen vidare start på Adventstiden tillsammans med andra ord, med det sagt kan den bara bli bättre och JAG ska i alla fall titta på årets julkalender ”Panik i Tomteverkstan” (som uppenbarligen likt alla andra julkalendrar redan rört upp många känslor).advent-wreath-4651291_1920På tal om julkalender vill jag tipsa dig om vad jag kan tro är den bästa av alla. I alla fall för oss som behöver lite hjälp att stressa ner, hitta lugnet och helt enkelt må bättre. Vad sägs om att möta julen med 24 dagar till  en stressfri Jul?!

Jag har just öppnat första ”luckan” som bjöd på bara fem minuters meditation som verkligen gjorde skillnad och har gjort mig förberedd att möta sonen med ett lugn, när han behagar ansluta sig till vårt planerade adventsmys.

 Meditationsjulkalendern hittar du HÄR. Den är helt gratis och Henrietta bjuder på korta, enkla tips och övningar som vem som helst kan göra var som helst under dagen. En fin 1:a Advent (och en stressfri jul) önskar jag dig! //Å20191201_182920Ps. Träningskläderna från Lohilo kan du handla till halva priset t o m måndag midnatt eftersom Black week inte är riktigt slut än. Du hittar även drycker, bars, padelrack, bollar, boxningshandskar, mitsar m.m till halva priset. Länk till webbshopen har du HÄR och koden är ”BLACKWEEK”.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna