VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Röda priser på Ellos – Black week

Då var den här, den ”riktiga” svarta fredagen. Jag har dock aldrig förstått mig på varför den kallas Black friday… Det är ju röda priser den står för så i min värld borde den heta Red friday!

OAVSETT vad den kallas har de flesta företag utökat den svarta fredagen till att gälla hela veckan ut så bara för att det är den ”riktiga” svarta dagen idag tar de röda priserna inte slut för det. Fyndigt va?

 På tal om fynd har jag ju tipsat om en massa bra deals hela veckan som du hittar om du bläddrar bakåt. PhotoGrid_1555321039984Idag har turen kommit till Ellos där jag varit en trogen kund sedan många år (älskar bl a Ellos eget märke ”Ellos Shoes” se exempel ovan) och har ofta fyndat många julklappar till nära och kära. Så även i år men några av dem kan jag ju inte lägga ut här..

Däremot kan jag tipsa om några favoriter jag just lagt i varukorgen.bVad sägs t ex om denna supercoola snakemönstrade sneaker från Ellos Shoes för 250:-? Hur snyggt är det inte att matcha dem med den leopardmönstrade halsduken för 125:- och kappan för 699:- från Ellos Collection?b (1)b (3)Ellos har dock massor med andra välkända varumärken och till Theo, som inte är en lika trogen bloggläsare som någon annan jag också handlat till, hittade jag denna ryggsäck från New Era för bara 90:- bland Ellos Black Week fynd!!!b (2) Klicka HÄR för att julklappsjakt på Ellos och en fin fredag önskar jag dig. //Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna