VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Megastolt Mamma

Att påstå att det går bra nu är möjligen en överdrift men att det gått betydligt sämre kan jag skriva under på. Kanske har turen vänt för att jag bestämt mig för att skratta åt eländet istället för att gråta och låtsas som att bakslagen med Försäkringskassan inte rör mig i ryggen längre utan bara fokusera på min rehabilitering.20191121_175653Idag gick jag t o m så långt att jag totalvägrade att ens öppna brevet med det senaste avslaget. Jag menar vad spelar det för roll? Oavsett om jag öppnar det eller inte så är ju beskedet detsamma. Därför har jag idag även tackat ja till att ställa upp i radion och berätta om det vidriga regelverket som har drabbat mig och så många andra, men mer om det en annan dag.

Något annat jag är MEGASTOLT över idag är min son Tim!20191121_142312Tim och hans klasskompisar/kollegor i UF företaget Padelio tävlade nämligen i Procivitas Draknäste idag. Gick till final och tog hem tredjeplatsen i stenhård konkurrens!!!

Det var en mycket lycklig kille som stolt visade upp priset efter skolan idag och konstaterade att han ”nog vuxit som människa efter att ha fått pitcha inför både rektor, drakar och skolkamrater. En härlig insikt som jag besvarade med att ”träning och utmaningar leder ofta till insikter och utveckling”.

Att Tim sannolikt gjorde riktigt bra ifrån sig vet jag, efter att ha tränat pitch och presentationsteknik tillsammans tills öronen blödde och pitchen satt som en smäck igår kväll.

Kortfattat är Padelio en app som gör det enkelt att hitta nya med- och motspelare, oavsett var man befinner sig i Sverige och ett nytt sätt för padelcenter att nå ut med sina budskap.

Följ gärna killarnas UF företag här så blir de glada.20191121_180242Glada är även jag och svägisen som även idag välkomnade ett härligt gäng med tjejer som vill bli starkare och samtidigt lära sig självförsvar på Lohilo Fitness Club!

STOLT är jag även över mig själv som både fixade både sjukgymnastiken och lunchträningen idag.

Men det här gänget är så kul att träna tillsammans med och ger så mycket härlig energi att jag sannolikt skulle kunna träna tillsammans med dem sju dar i veckan. Men två får räcka fram till jul…20191121_180330Är du också sugen på att utmana dig själv, efter egen förmåga, fram till jul kan du anmäla dig till mig via Facebook, Instagram eller maila mig på azabrennander@outlook.com så berättar jag mer! //Å20191121_18034320191121_180424


Kommentarer


  1. Hannas krypin 22 november, 2019 on 21:45 Svara

    Vad tråkigt med ditt avslag. Jag har precis hittat hit så jag har ingen aning om vad som hänt men jag hoppas att det ordnar sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna