VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Idag firar vi igen – Kärleken är blind

Tobias och jag är ju lite oense om vilket datum vi ska räkna som vår årsdag och enligt mitt sätt att räkna inföll vår treårsdag för en månad sedan. Enligt Tobias sätt att räkna firar vi vår treårsdag idag…

Idag är det nämligen tre år sedan han kom hem från Australien och åkte direkt från Arlanda för att träffa mig halvvägs mellan Växjö och Stockholm. När han var i bortrest hade han nämligen kommit fram till att jag var värd att satsa på och bestämt sig för att det var VI. Vilket jag fick veta först långt senare…
20191119_182535Det var också samma dag för tre år sedan som jag hade namnsdag och fick en chock när jag träffade Tobias i Linköping. Inte för att han hade noll koll på att den 19 november är Elisabeth dagen utan för att han inte såg klok ut!

För att imponera med solbränna från Australien hade han nämligen tillbringat hela sista dagen på beachen UTAN SOLSKYDDSFAKTOR och när vi träffades såg han inte bara ut som ett stopplyse. Hela ansiktet hade nämligen börjat lossna och den fjällningen han bjöd på våra timmar tillsammans var och är det mest groteska jag sett!
20191119_182712Nå väl, kärleken är blind och det finns alltid något att fira och fira är något vi är enormt bra på i min familj. Årsdagar, namnsdagar och att Tim kom till mig för en stund sedan, trots att det egentligen inte är mammavecka, tycker jag är värt ett stort HURRA för tre bra saker idag!

Trevlig kväll bästa du. //Å
20191119_182627


Annons

Kommentarer


 1. Sarah 19 november, 2019 on 19:56 Svara

  Ni två ❤️ Bara lyser kärlek om er 🙌 ta hand om varandra ) fokusera på kärlek

  • Åza Brennander 19 november, 2019 on 21:41 Svara

   Tack snälla, det var roligt att höra. 🙏❤

 2. Anki 19 november, 2019 on 21:49 Svara

  Grattis oavsett vilken dag det var 💞! Fira båda för säkerhets skull 😁. Om några veckor är det 35 år sen vi gifte oss. Sen åkte vi direkt till Kastrup fvb Söderhavet, så underbart och kul 🥰!

  • Åza Brennander 19 november, 2019 on 23:17 Svara

   Imponerande!! Stort grattis! Söderhavet är WOW!👍❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna