VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kom i Form till Jul

KOM I FORM TILL JUL, skapa plats för julmaten och lär dig självförsvar för tjejer tillsammans med mig, Manne och svägisen!
🎅💪🎅👊🎅

10 ggr fram till Jul bjuder vi in dig som är tjej i Växjö med omnejd att köra 2 lunchpass i veckan (tisd, torsd) på Lohilo Fitness Club (vid flygplatsen) under ledning av träningsprofilen Manne!👊20191002_201944VI STARTAR VÅR TJEJGRUPP NÄSTA VECKA på tisdag 19 november klockan 12.00 (jag och Fia möter upp dig vid entrén) och första passet är ”prova på”. D v s du betalar bara om du vill fortsätta träna med oss.

För 300 kr får vi träning 2 ggr/v tisdagar och torsdagar fram till Jul (självklart är det ok om du inte kan vara med på alla pass), varsin träningströja samt frukt och Lohilo dryck i samband med varje pass! Nästan gratis med andra ord!👍

Du kan betala via Swish, konto, bg, kort, activeway, kontanter eller varför inte nyttja din friskvårdspeng på jobbet..🤔FB_IMG_1573653704416Sofia Rådenholt Brennander och jag har tränat för Manne ett tag och han är så bra! ALLA kan vara med eftersom man kör efter egen förmåga och inga förkunskaper krävs. Det blir hårt men kul med fokus på självförsvar och styrka.

Kommentera nedan för att anmäla dig. Det är helt ok att bjuda med tjejkompisar som inte är vän med mig här (än) men viktigt att alla finns med i kommentarerna nedan så vi köper in tillräckligt med frukt.FB_IMG_1573653716629Varmt välkommen till en träningsform som är beroendeframkallande, ger dig en starkare kropp och kunskaper i självförsvar för tjejer!

❤👊❤💪


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna