VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Lite Resfeber

God morgon! Börjar dagen med att lugna alla som vet att det brukar köra ihop sig när jag är ute och reser. Resan hem har startat friktionsfritt och strax lyfter jag från Malaga.20191110_075445Dock är jag helt slut efter bara tre timmars sömn inatt. Sover alltid oroligt när jag ska flyga hem tidigt så man kan nog säga att jag lider av lite resfeber.

Måste bara få visa dig den MAGISKA solnedgången igår med Gibraltar och Afrika i horisonten. På återhörande inom kort.❤//Å20191110_075500


Annons

Kommentarer


  1. Anki 10 november, 2019 on 10:17 Svara

    Jag sover heller inte jättemycket innan jag ska resa men det beror inte på resfeber. Jag är mer typen som tänker dagen innan avresa att ”ja just det, flyget går kl. 07.00 imorgon och jag kanske ska packa lite också” 🤔. Men det löser sig alltid och det är ganska fascinerande hur olika människor är. Ha det gott när du kommer hem till kylan, kram 🤗!

    • Åza Brennander 11 november, 2019 on 16:40 Svara

      Med facit i hand borde jag stannat i värmen!❤🌞

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna