VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Polissamtal på Planet, Fortsatt Förbannelse och Stor Saknad

Tobias hade lovat att han skulle kolla om jag fortfarande var vaken för att säga god natt när han landade på Arlanda men jag hade inte väntat mig ett god natt klockan 01.27 som började med att ”Polisen ringde mig INNAN vi landade, trots att jag hade mobiltelefonen på flight mode, och medpassagerarna blev jättearga!”…20191105_200410För att göra en lång historia kort och mig klarvaken hade det såklart med Trollet att göra och vad mer kan man säga än att förbannelsen håller oss i ett järngrepp.

Att det dessutom blåste full orkanstyrka här i Spanien, så att jag omöjligt kunde somna om, och fick rulla tillbaka vår bautastora grill med gasoltub från andra sidan terrassen och leta efter mattor, tvätt och dynor i halva grannskapet är en annan historia.

Ikväll är det tyst och jag känner saknad. En känsla jag lärt mig tycka om på senare tid eftersom förmågan att känna saknad efter dem som älskar mig och betyder så mycket är en förmåga jag inte alltid har.20191105_190922Bilderna är ifrån Theos obligatoriska köttbullelunch på Los Naranjos innan killarna (som redan längtar tillbaka) återvände till nordligare breddgrader. //Å20191105_19081820191105_19084920191105_19080820191105_190907


Kommentarer


 1. Magdi 5 november, 2019 on 20:30 Svara

  Nej , nu får ni/ du ha lite lugn i livet. Att ni är så otursdrabbade. Lider med er!❤️
  Jag har också haft det tufft milt sagt i snart 2 års tid. Har många gånger nästan kastat in handduken & givit upp…MEN jag är så oerhört övertygad om att ” några av oss får lite tuffare prövningar i livet” då vi inkluderar mig i den skaran & er får det , för att vi klarar av det lite mer än andra, alltså vi är starka men ska prövas lie extra för att lära oss något av detta. Lite luddigt skrivet men jag tror stenhårt på att till slut vänder oturen & ” förbannelsen” både för er & mig & alla andra som har det väldigt tufft i livet. ??
  Alla förtjänar det absolut inte , tycker att pedofiler eller barnamördare skulle få ett tufft liv( det vore mer rättvist ) men nu är tyvärr inte livet rättvist…
  Jag har iaf lärt mig att vara mer ödmjuk & inse att det alltid finns det som har det sååå mycket värre än en själv. Det är då lite lättare att klara av sina prövningar. Har tex en nära bekant som har ett svårt sjukt barn , det får mig alltid att rysa då det absolut värsta skulle just vara att ha svårt sjuka barn , i jämförelsen är då mitt liv en dröm, har två staka friska flickor på 4 år & 7 år, det är jag galet tacksam över & lyckligt lottad???

  Åza tror stenhårt på att du/ ni till slut kommer få ha lugn & ro & att turen blir med dig & din andra hälft❤️???ni är såå fina ihop & så värda att få må bra!!
  Jag skickar medkänsla , tro på en bättre morgondag & kärlek ❤️

 2. Grethe 5 november, 2019 on 23:18 Svara

  Nä men va är det som händer.
  Tror att Ni måste ta tag i trollet ordentligt.
  Detta är så sjukt att man nästan tror på spöken. Hur kan detta få fortgå. Kramar till er från en om lider med er

 3. Cecilia 6 november, 2019 on 04:26 Svara

  Fasen Åza…. det verkar ha gott troll i det mesta omkring er, det är inte klokt!!!!

 4. Monica 6 november, 2019 on 12:39 Svara

  Hej Åza! All styrka till er!? Det var länge sen jag kommenterade här, livet kom emellan så att säga… Vet hur det känns när man tror att det inte kan bli värre…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna