VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Mental Härdsmälta och Förutfattade Meningar

Idag var jag millisekunder från en mental härdsmälta när ett klantarsel slog upp sin bildörr i min sprillans nya bil och jag överraskade klantarslet med att hoppa ut och dra alla svordomar jag kan på något jag tror liknade klantarslets språk. Men vi tar det från början.

Faktum är att dagen började riktigt bra. Jag var för första gången någonsin på plats tre minuter INNAN svägisen på Lohilo Fitnessclub där Mördar-Manne väntade på att piska igång oss i Dojon.20191016_182531Passet var grymt jobbigt men jag fick beröm för både uthållighet och styrka, vilket såklart kändes toppen för en bekräftelseknarkare som jag!20191016_182657Eftersom jag sedan en tid tillbaka prioriterar MIG, saker som får MIG att må bättre och att inte stressa skickade världens bästa Marina på P4 Kronoberg ut Peje Johansson för att fånga upp mig direkt efter träningen. s

Ämnet var skönhetsingrepp och regeringens förslag om reglering av skönhetsbranschen. Ett ämne som såklart ligger mig varmt om hjärtat efter ett misslyckat ingrepp och dåliga erfarenheter (läs mer och se bilder här).20191016_182034Intervjun var lång och utlämnande men jag tycker det är viktigt att belysa baksidorna av skönhetsingrepp och att inte glamourifiera skönhetsbranschen på något sätt.

Vill du lyssna på inslaget i sin helhet hittar du den här.20191016_181821So far so good…20191016_181954När Peje lämnat oss och det var dags att lämna klubben klämde svägisen fram att hon var lite orolig för soppatorsk varpå jag erbjöd mig att köra efter henne till närmsta bensinmack. DET skulle jag med facit i hand kanske inte ha gjort…

En stund senare parkerade jag nämligen utanför matbutiken för att handla ägg och mjölk. Som ”tur” var blev jag sittande i bilen någon minut för att lyssna klart på en låt som fick mig att må bra MEN jag väcktes bryskt upp ur mina dagdrömmar av en smäll i sidan på bilen!

Jag blev så jäkla rädd att jag skrek som en galning och Råttan skällde som en besatt. Ett klantarsel hade nämligen slagit upp dörren i sidan på min älskade bil!

 Jag kan lova dig att klantarslets och hans kompis INTE tyckte det var varken roligt eller trevligt när jag överraskade dem med att bokstavligen hoppa ut ur min bil.20191016_181625Inte blev det bättre heller av att vi inte förstod varandra, varpå jag försökte lista ut vilket språk de talade på och dra den värsta svordomsramsa jag kunde på något jag tror liknade deras språk samtidigt som jag hoppade jämfota och tog bilder på dem och deras bil.

Tydligen tog mitt beteende skruv och strax därefter dök ”bossen” upp i en stor svart Mercedes och jag förklarade myndigt att hans killar just orsakat en stor buckla i min splirrans nya Porsche.

Bossen föreslog då att vi skulle fixa pappren på ”Firman” och jag ringde en vän…

För att göra en lång historia kortare visade det sig att ”Firman” var ett välrenommerat företag i samma lokaler som svägisen och jag har kontor samt att klantarslet och hans kompis var två poliser på besök i Sverige för att bilda sig en uppfattning om vårt land.

Jag misstänker att deras syn på svenska kvinnor kan vara något skamfilad när de återvänder hem för att avlägga rapport.20191016_181301Slutet gott, allting gott.

Bossen tog hand om allt och erbjöd sig t o m bjuda på lunch eftersom han såg att jag var svimfärdig av både utmattning och hunger framåt eftermiddagen.

Men jag tackade för erbjudandet, bekantskapen, hjälpen och åkte istället hem till Katarina som bjöd på stöd, äggmackor och the. //Å20191016_181233


Annons

Kommentarer


 1. Karin 16 oktober, 2019 on 21:19 Svara

  Är lite tveksam till att hinden är med. Känner många som skulle bli rejält sjuka om de lade sig på samma matta därefter ovetandes. En hind är inte direkt vad man väntar sig på ett gym.

 2. Karin 16 oktober, 2019 on 21:20 Svara

  Tjocka fingrar idag. Tänkte skriva hund men även en hind skulle vara oväntat.

  • Åza Brennander 16 oktober, 2019 on 21:51 Svara

   Högst oväntat! Inez är oftast med personalen på kontoret när vi tränar men just nu är jag extra mammig i avvaktan på tumör provtagningarna. Dojon städas jättenoga superofta dessutom. Kram Å

 3. Anki 16 oktober, 2019 on 21:39 Svara

  Ja jösses, du är för rolig du 🤣. Skulle varit en 10-poängare att ha sett dig i full aktion framför dessa herrar 🤬🤭. En sak är säker, dom kommer aldrig glömma hur en arg svensk kvinna kan se ut 👍.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna