VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Stannar kvar i Nuet

Idag har jag inte gjort många knop och har inga planer på att göra det heller.

Mina enda prestationer har varit att ta en promenad, meditera och knåpa ihop en lasagne som strax kommer vara ett minne blott när tonårssonen kommer från träningen.20191007_191350Hade tänkt lägga ut en finfin tävling men den får vänta till en annan dag när lusten faller på.

Ikväll väljer jag att stanna kvar i nuet med Råttan och Tim. På återhörande och trevlig kväll! //❤Å


Annons

Kommentarer


  1. Agneta 8 oktober, 2019 on 09:52 Svara

    Hej.Jag vet att du behöver lugn och ro.Men nu ska jag ge dig lite huvudbry . Jag sitter och läser i Aftonbladet att kungens barn ska få mindre apanage.Samtidigt så läser jag att Margarete i Danmark skulle få högre.Okej,har inget med varandra att göra.
    Jag vet att du skrivit att du gillar monarki som statsskick. Men det gör inte jag.För mig är det väldigt oförenligt med en modern demokrati.Jag bor i England och här är det ju också monarki. Kommer det alltid vara så? Är det bara jag som tycker så här? Det är bara jag och katten hemma så hade ingen att diskutera med ha,ha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna