VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Märkligt och Uselt

Efter att ha varit på resande fot i tio dagar var förvirringen total när jag slog upp mina blå i morse och det tog faktiskt en stund innan jag insåg var jag var.20190930_194817Hemresan från Stockholm igår visade sig dock vara den besvärligare och mest tidskrävande sträckan av alla så jag kom hem betydligt senare än planerat.

5 1/2 timme tog det att förflytta mig med tåg från huvudstaden till Alvesta, vilket är lika lång tid som det tar att ta tåget till Köpenhamn OCH flyget till Malaga!..
20190930_194648Orsaken var att en älg blivit påkörd av tåget strax söder om Nässjö och det gjorde att all tågtrafik stod stilla i båda riktningarna 2 1/2 timme!

Tur i oturen var att bistron var öppen så jag kunde bunkra upp med godis och att vårt tåg fick vänta vid perrongen i Nässjö så man kunde sträcka lite på benen.20190930_194840Märkligt dock att man kan resa land och rike runt och fastna i Nässjö, som bara ligger några mil hemifrån.

Men märkligast av allt är den urusla informationen från SJ och att det kan ta så lång tid att städa bort en stackars älg…?//Å


Kommentarer


  1. Agneta 1 oktober, 2019 on 10:08 Svara

    Hej.
    Jag hoppas ni rer upp er relation. Jag och min man har varit ett par i 20 år och har tre tonåringar. Vi har haft riktigt dåliga perioder.Men vi hittade tillbaka till varandra.Nu är vårt hem jätteharmoniskt. Jag bråkar inte ens med barnen!
    Jag har hittat nåt slags lugn,jag tror det spelar roll. Men jag vill inte ge råd att man ska sluta bråka.Endel relationer är hetsigare än andras!
    Trivs du med att vara särbo? Lycka till.

    • Åza Brennander 1 oktober, 2019 on 12:37 Svara

      Vi jobbar mot lugnet..❤
      Ja vi är ganska nöjda med särbo livet faktiskt. Tror aldrig vi kommer ha färre än två boenden att ”fly” till..??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna