VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vilken tur jag har

Jag borde sannolikt köpt den där trisslotten för turen har verkligen hållit i sig idag, på flera sätt.

Som när jag kom till Arlanda och köpte en biljett till Flygbussarna och hamnade på fel buss, som visade sig vara så rätt!

Alltså dagens hjälte och glädjespridare är definitivt Magnus på Flixbus som enligt mig slår Flygbussarna med hästlängder på ALLA plan, och då syftar jag inte enbart på den underbara chauffören!20190926_182114 Inte nog med att jag fick åka med trots att min biljett gällde ett annat bolag. Flixbuss har dessutom betydligt fräschare bussar och kostar mindre än hälften mot Flygbussarna. 39 kr enkel resa, oavsett om du köper biljetten online eller på bussen. DET är ju nästan för bra för att vara sant!20190926_181902Något annat som också var nästan för bra för att vara sant är att världens bästa Tina tackade ja till en promenad på vackra Djurgården när jag behövde sträcka på benen och rensa hjärnan efter min långa resdag.20190926_181937Men bäst av allt är att det utlovats torsdagsmys på Grev Magnigatan ikväll. Tänk vilken tur jag har! //Å20190926_190220


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna