VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Det gick åt Skogen

Om du följde dramat med monteringen av Mys möbler igår undrar du kanske hur det gick med Ludvigs våningssäng…

Svaret är ÅT SKOGEN trots nästan fyra timmars slit! Mer om det dramat kan du läsa på Mys blogg och oavsett var det MYsigt att vara tillsammans!20190916_094333På tal om att vara tillsammans eller inte så är det dags för mig och Råttan att lämnat Grabbarna T, Stockholm och den fantastiska buketten med vita liljor.

En bukett som jag fått av Tobias eftersom han vet att det är min favoritblomma.❤20190916_094243Men innan bilen rullar tillbaka mot Småland blev det först en promenad till skolan tillsammans med Ekman junior och lite lek med Råttan så att hon sover gott i bilen de 46 mil vi har framför oss.20190916_095538På återhörande!❤//Å


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna