VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Värre än någon anar

Med tanke på att det passerat både en fullmåne och fredagen den 13:e är det kanske inte så konstigt att jag sovit oroligt ett par nätter.20190915_085831Just det där med fullmåne har jag alltid varit väldigt känslig för och konstaterar ofta att det varit fullmåne när jag sovit särskilt dåligt, fast jag inte har haft en aning om att det varit den fasen.

Sedan är jag ju skrockfull också så det var inte särskilt förvånande att jag drabbades av något av det elakaste jag varit med om just i fredags den 13:e.20190915_085909Just nu vill jag inte ge det som hänt någon mer energi, vilket är ett mycket gott beslut enligt min Shaman Pernilla som jag träffade igår.

Min bästa vän skrev så här igår och det är tyvärr så det ligger till.

”Åza, jag som känner er (och dig väldigt väl) vet vad du och ni har gått igenom ”på riktigt” och bakom kulisserna. Jag vet därmed att det som händer er är typ tusen gånger värre än vad du faktiskt skriver om. På MÅNGA sätt!

Vi här på Öland håller alla tummar för er och kärleken, och självklart finns vi alltid för er när ledsamhet, svek och andra tråkigheter knackar på dörren.
Vänner i vått & torrt. Forever! ”Ha en fortsatt skön helg ❤️/ Mia & Magnus” 20190915_090023Jag tror alla skulle behöva en Shaman för Pernilla har verkligen gjort underverk med mig. Utan henne och de insikter vårt arbete har lett mig fram till hade jag sannolikt inte stått på benen nu.

Livet är fullt av vägskäl, man gör sina val och hanterar konsekvenserna av dem.//Å🙏❤IMG_20190915_093542_389Ps. Pernilla finns i Stockholm men jobbar även på distans. Du kommer i kontakt med henne på pernilla.sollander@hotmail.com.


Annons

Kommentarer


  1. Anki 15 september, 2019 on 09:42 Svara

    Usch, det där låter inte allt för roligt. Som om det inte räcker med allt som hänt ändå. Jag hoppas verkligen allt löser sig för dig/er så ni får lite lugn och ro. Jag har också svårt att sova när det är fullmåne. Det tog mig många åt att komma underfund med och sätta det i samband med fullmånen. Den är oerhört vacker att titta på men det är ju inte det man vill pyssla med på nätterna när man vet att sova är det man vill och behöver. Kärlek och kramar till er 😍!

  2. Nettan 15 september, 2019 on 16:06 Svara

    Tycker så synd om dig och du verkar så grym. Men jag är faktiskt lite förvånad att du vågar låna ut din bil. Inte för jag tror anna kör dåligt men ändå. / 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna