VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Biltrubbel med Book och Bobbys Superkropp

Hej min vän, hoppas att du har haft en härlig dag. Min har bjudit på ännu ett omvälvande möte med min Shaman, vila och promenader. En spännande men ändå lugn och avkopplande dag. Precis som jag hade önskat och jag återkommer angående Shamanen men vill som vanligt marinera vårt möte lite först.

För övrigt lovade jag ju återkomma om varför Anna Book kör runt i min bil och Bobby Oduncu bjöd på sin vältränade kropp igår…20190914_185851Det hela började med att My och Jesper styrt upp fotografering av några LOHILO ambassadörer, av vilka jag är en och du alltid får 25% rabatt med koden azabrennander.se. Inom kort kommer nämligen en tävling som jag tror du kommer gilla…

Nå väl, även Anna och Bobby är några av ambassadörerna så därför sammanstrålade vi utanför Bobbys hårstudio som bara ligger ett stenkast från oss vid Östermalmstorg.20190914_185832 Det ska bli superkul att se bilderna som proffsiga Jesper Munoz tog men jag är ganska inställd på att de inte kommer spela riktigt i samma liga som Bobbys. Och det beror inte på fotografen..20190914_185805Alltså HERREJESUS vilken KROPP säger jag bara (med risk för att låta som en snusktant som objektifierar) men även Tobias var imponerad och muttrade något, med glimten i ögat, om att han just fått en ny målbild inför 50…20190914_190051 Enligt Bobby och My ligger hemligheten i Bobbys superkropp i att han intar LOHILO collagen drycker och Bobbys egna kosttillskott Beauty Slim och Superhair dagligen.

Jag kan intyga att kosttillskotten fungerar eftersom jag själv knaprar dem och framförallt fått bättre hår och naglar samt i princip blivit av med sötsuget helt. Men jag väntar fortfarande på superkroppen och misstänker att det krävs en del träning också för att ens komma i närheten av Bobbys superkropp.Screenshot_20190914-190416_InstagramDärför frågade jag Bobby hur ofta han tränar. Svaret var 3-5 dagar i veckan, vilket oftare blir 3 än 5. Eftersom jag alltid väljer den lättaste vägen hörde jag såklart bara 3 och kände att jag definitivt är på väg mot Mitt bästa 50 Jag!

Vill du också minska sötsuget, få bättre hud, hår och naglar hittar du Bobbys Superhair och Beauty Slim HÄR. Nytt är att du kan köpa större familjepack och spara pengar men om du vill ha en mindre förpackning fungerar fortfarande koden åza20 för 20% på de mindre burkarna som inte är rabatterade från början.20190914_231454 Sedan var det ju det här med varför Anna kör runt i min bil..

Just när vi var klara med fotograferingen fick nämligen Anna reda på att familjen Toledano Book plötsligt och oväntat stod utan bil inför helgen och att det inte fanns en enda hyrbil att uppbringa på fredagskvällen i Stockholm.20190914_185647Eftersom Tobias och jag tillsammans hade en bil för mycket (och jag ogillar skarpt att ha min parkerad mitt i stan en helg) var jag snabb att erbjuda Anna min Ferdinand och biltokig som hon också är i grund i botten var hon inte särskilt svårövertalad när jag bad henne ta hand om min ögonsten över helgen.

Win-win för båda med andra ord och en bonus i att vi får ses imorgon igen innan jag kör tillbaka till Småland. //Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna