VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Trevlig helg

Vill bara kika in lite snabbt och önska en trevlig helg för nu ska jag bara vara och inte göra ett strunt mer än att frossa i svindyra skaldjur från saluhallen, umgås med Grabbarna T och hänga i soffan!20190913_194337Kan du förresten gissa vad 3 havskräftor, 700 g räkor, en munsbit lax, 1 baguette och en liten burk saffrans aioli kostar i Östermalmshallen?20190913_195231853 riksdaler är svaret! För den summan hade jag för fasiken kunnat köpa FISKBILEN hemma i Växjö!!20190913_191654Nu blir det inte mer bloggat ikväll men imorgon ska jag berätta varför Bobby bjöd på nakenchock idag och Anna åker runt med min bil..😘//Å 20190913_194423


Annons

Kommentarer


 1. Maria 13 september, 2019 on 09:49 Svara

  Hej 😊
  Skönt att få lite ny energi genom att gå på härlig utbildning och nätverka lite.
  Det är det jag saknar mest från min tid inom det fackliga arbetet.
  Skaffa nya kunskaper för att sen hjälpa medlemmar, kollegor och chefer till en bättre arbetsmiljö bl.a.

  Min man och jag har varit tillsammans i 28 år.
  Och självklart upp och ner.
  Men det känns som att ni fick aldrig möjlighet att lära känna varandra dvs växa ihop lite i ert förhållande och få en vardag. Utan innan ert helvetet med utomstående ”faktorer” började nästan omgående. Så ni har ju hela tiden släckt bränder istället som andra tänt på. Istället för att få hitta era egna ”egenheter” i den takt man ska få göra i ett nytt förhållande.
  Hoppas du förstår 🙏

  Så bara det att ni går på rådgivning visar verkligen att ni båda ser långsiktigt på ert förhållande och det tror jag är nyckeln till att det kommer sluta väl.

  Önskar er all lycka och kärlek ❤❤❤

 2. Sarah 14 september, 2019 on 18:41 Svara

  Vilken fin kommentar @maria

 3. Mia Engstrand 14 september, 2019 on 20:22 Svara

  Jag håller med dig, Sarah. En jättefin och tänkvärd kommentar från Maria ❤️.

  Åza, jag som känner er ( och dig väldigt väl ) vet vad du och ni har gått igenom ”på riktigt” och bakom kulisserna. Jag vet därmed att det som händer er är typ tusen gånger värre än vad du faktiskt skriver om. På MÅNGA sätt!
  Vi här på Öland håller alka tummar för er och kärleken, och självklart finns vi alltid för er när ledsamhet, svek och andra tråkigheter knackar på dörren.
  Vänner i vått & torrt. Forever! Ha en fortsatt skön helg ❤️/ Mia & Magnus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna