VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

TACK för stöd

Wow, både jag och Tobias är ÖVERVÄLDIGADE av all kärlek och omtanke som kom till oss igår efter att jag skrev om våra relationsproblem.

TACK från botten av våra ❤❤.20190904_074420Idag ska jag fortsätta arbetet med att börja älska mig själv igen och en av nycklarna är det fysiska välmåendet.

Därför ska jag testa ett pass på LOHILOs nyöppnade fitness club här i Växjö tillsammans med svägisen..

Fia har dock redan aviserat att hon är ”förkyld” och kanske bara kan vara med som stöd..🤔20190904_074649Nåväl, jag har faktiskt ingen aning om vad det är jag ska köra mer än att det är ett lunchpass, så det blir spännande.

Vet du förresten vad som händer om man låter tårar från en Enhörning ligga ett dygn i frysen? Det vet jag…😁//Å20190903_122556Ps. Rabattkod azabrennander.se ger dig 25% rabatt på hela sortimentet hos lohilo.com 


Annons

Kommentarer


  1. Sofia 4 september, 2019 on 08:57 Svara

    Jag hade allra helst bäddat ner mig och min snoriga näsa i sängen idag men vad gör man inte för sin svägerska. 🤧😘

    • Åza Brennander 4 september, 2019 on 09:05 Svara

      Just det!😁🤣😘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna