VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

RIVSTART mot mitt Bästa 50 Jag

Jag har nog alltid haft en liten övertro på min egen förmåga och min ömma moder brukar påminna mig om när jag sökte mitt första fasta jobb.

När hon frågade hur det gått sa jag ”bra, de kommer erbjuda mig jobbet”. När hon frågade hur jag visste det svarade jag ”för att jag sa att jag är lite bättre än jag är men att jag kommer bli bättre än den de söker”.

 Jag fick jobbet som projektledare och slutade som säljchef 10 år senare.20190904_144845Självförtroendet har det aldrig varit något fel på däremot är självkänslan en instabil färskvara. Men det är en annan historia och långt ifrån en jag tänkt dela med mig av just nu.

Hade jag vetat vad jag gav mig in på idag är det inte säkert jag hade varit lika kaxig men den som sig i leken ger, den får leken tåla och ambitionen finns att bli mitt bästa 50 Jag. Ett mål jag för övrigt har ganska exakt 1,5 år på mig att nå…20190904_145514Som ett steg i rätt riktning och nyfiken som jag är hade jag bokat in ett prova-på träningspass på nyöppnade LOHILO Fitness Club i Växjö för mig och svägisen idag.

Fia som dragit på sig en förkylning (jo hon var faktiskt lite snuvig på riktigt) valde dock att avstå träningen men följa med som stöd och dokumentärfilmare (stories).20190904_145003Efter att inte ha tränat typ en muskel sedan campylobacterinfektionen i somras är jag långt ifrån mitt bästa 50 Jag. Därför blev jag lite smått orolig när jag insåg VEM som skulle träna mig idag.

Nämligen Mannen, Myten, Legenden Manne som inte direkt är känd för sina silkesvantar inom kampsport.20190904_145110 Hade det inte varit för att man omöjligt skojar bort Manne med ett halvhjärtat försök (och att svägisen tittade på) hade jag nog inte orkat hälften av övningarna i Dojon på LOHILO Fitness Club idag.

Men JESUS så roligt det var! Så roligt att jag redan bokat in en ny tid med Manne i övermorgon igen! 20190904_145447Även svägisen blev inspirerad av att titta på och har redan bestämt sig för att vara frisk från förkylningen på fredag!

Den stora frågan är väl OM jag överhuvudtaget kan ta mig ur sängen på fredag med tanke på träningsvärken som redan börjar smyga sig på…

Men med en positiv inställning och en övertro på sig själv klarar man det mesta och med dagens pass i bagaget är jag ju faktiskt ett litet steg närmare min topp 50 form än jag var i morse!20190904_145246Under hela september kan du träna gratis OCH boka padeltider till halva priset på LOHILO Fitness Club som du hittar på Nylandavägen 2 vid flygplatsen. Bokningssidan hittar du HÄR och kanske ses vi där?

TACK bästa Manne för att du fick mig orka mer än till och med jag själv vågat tro och för att du äntligen fått mig hitta träningslusten igen efter mitt långa uppehåll. Ses snart igen för en returmatch! //Å20190904_145556


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna