VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Låt mig presentera en VÄRLDSNYHET

Låt mig i samarbete med Lohilo presentera en VÄRLDSNYHET som varit superhemlig tills idag. Nämligen VÄRLDENS första collagen dryck!🍹🍹
20190831_095905För mig är det en Unicorn tears om dagen för att boosta hår, hud och naglar inifrån och ut som gäller fr o m NU!🦄20190831_100010Hela helgen får du 35% rabatt på Unicorn tears OCH hela sortimentet på lohilo.com med rabattkod azabrennander.se 💕
(25% fr o m måndag)
#lohilo #functional #drink
🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄


Annons

Kommentarer


 1. Rebecca 1 september, 2019 on 11:34 Svara

  Vad smakar den? :)

  • Åza Brennander 1 september, 2019 on 19:27 Svara

   Den är supergod! Smakar godis, typ bassets winegum tycker jag.

 2. Anonym 1 september, 2019 on 13:34 Svara

  Hemsidan är ju lite märklig , kan ej beställa !

  • Åza Brennander 1 september, 2019 on 19:25 Svara

   Aj då, vad är det som inte fungerar? Du anger rabattkoden när du gått till kassan för att checka ut. Kram Å

 3. Mammsen 1 september, 2019 on 17:48 Svara

  Har du hela innehållslistan på dem?

  • Åza Brennander 1 september, 2019 on 19:31 Svara

   Kommer här!

   Varje burk av dena fuktionsdryck är fylld med bla 5000mg rent kollagen, detta motsvarar en mycket hög dos av kollagen vilket är en förutsättning för att det ska vara verkningasbart. Kollagen är finns naturligt i kroppen men halten kollagen sjunker ju äldre du blir. Kollagenet hjälper skelett, brosk och leder att hålla sig starka och uthålliga. Collagen hjälper även hår, hud och naglar att hålla sig unga och starka. Ett intag av Lohilo Collagen Dryck kommer motverka hudens åldrande. Kollagen är ett av de mest sålda kosttillskotten inom skönhetsindustrin

   Drycken från Lohilo är även berikad med 105mg koffein för att kunna öka ditt fokus i alla situationer. Mängden koffein som drycken innehåller motsvarar ca 2 koppar kaffe.

   Hyaluronsyra finns naturligt i vår kropp och hjälper kroppen med återfuktning. Detta är tillsatt i Lohilos Kollagen Dryck för att det ska bli en komplett skönhetsprodukt. Tillsammans med kollagenet kommer Hyaluronsyran hjälpa din hud och kropp att se ung och fräsh ut.

   Den sista ingrediensen i denna skönhetsprodukt är Vitamin C och mineralen Zink. Dessa produceras inte av sig själv i kroppen så därför har Lohilo Tillsatt 100% av RDI i varje burk. Vitamin C boostar ditt imunförsvar samtidigt som Zink får dina muskler att återhämta sig bättre.

   Innehåll Per 100ml Per 330ml
   Energi 10 kcal/25kj 42kcal/83kj
   Fett 0g 0g
   -varav mättat fett 0g 0g
   Kolhydrater 0g 0g
   -varav socker 0g 0g
   Protein 2g 5g
   Salt 0,05g 0,165g
   Vitamin C 32mg 40% 80mg 100%
   Zink 4mg 40% 10 mg 100%

   Övriga Ingredienser i Lohilo Collagen Dryck
   Carbonated water, bovine collagen peptides, acidity regulator (malic acid), flavour, sodium hyaluronate (HA 30mg/100ml), ascorbic acid, zinc citrate, sweeteners (sucralose, acesulfam K), coloring agent (antocyanes from black carrot, patent blue V), preservatives (potassium sorbate, sodium benzoate).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna