VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons
I annonssamarbete med LOHILO

Flera TOPPEN NYHETER

Men HALLÅ! Jag har ju missat att berätta att min gamla vän My Martens gått och blivit brand manager för LOHILO på gamla dar!

Eller gamla är kanske fel uttryckt eftersom jag tekniskt sett hade kunnat vara hennes mamma men jag brukar säga att My är en gammal själ i en ung kropp så hon får stå ut med att jag kallar henne gammal!20190829_175758Själv är jag tvärtom. En ung och oförståndig själ i en gammal kropp men nu ska det rådas bot på med hjälp av en sundare livsstil!

Jag kan nämligen stolt titulera mig LOHILO ambassadör fr o m nu och det (samt att My blivit chef och jag ska bli piggare, vackrare och mer fit än någonsin) ska firas hela tors-söndag med 35% rabatt på ALLT i webbshopen som du hittar HÄR!

Uppge koden ”azabrennander.se när du ska betala så dras rabatten automatiskt och självklart är det fri frakt på din beställning i hela Europa!20190829_182257LOHILO är det livsmedelsföretaget från Växjö (!!) som slog igenom med sina proteinberikade och kalorisnåla glassar som förgyller livet för många som vill äta hälsosamt.

Idag finns ett fler produkter inom LOHILO, bland annat energidryckerna med BCAA och koffein samt protein bars i grymt goda smaker.

Grattis My, grattis mig och grattis Richard som är grundare, ägare och VD till företaget med mantrat ”fitness foods from the future”. //Å20190829_175858 Rabattkod azabrennander.se ger dig 35% rabatt på hela sortimentet hos lohilo.com t o m söndag den 1 september.

The Lohilo mission is to be fit AF without compromising on pleasure. To become a unicorn, slay guilt and save the princess.

Supply the world with the best combination of nutritious & delicious, great habits, inspiration and some extra smiles every day!


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna