VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En dag utöver det vanliga och våta drömmar

Idag väntar en dag som får mig att hoppa jämfota och vråla av lycka. En dag jag längtat efter länge. En dag med mycket HÄSTKRAFTER. En dag utöver det vanliga!20190827_082142Vi är nämligen på väg mot Porsche Center Örebro som bjuder in till en fartfylld dag på Gälleråsen!

Någon har viskat att jag eventuellt ska få köra en bil man bara drömmer om tillsammans med en folkkär artist och om det blir så lovar jag att bjuda på ett lyckotjut utöver det vanliga.20190826_200804Igår sprang vi på Hasse och Anna Shimoda som också såg fram emot dagen på Gälleråsen med Porsche Center Örebro!

Följ gärna dagen på mina instastories där jag lovar att bjuda på mycket utöver det vanliga och många motorentusiasters våta drömmar..😘

Fortsättning följer.. //Å


Kommentarer


  1. Anki 27 augusti, 2019 on 09:42 Svara

    Glöm inte att sätta på skylten ”Övningskör” 🏎😁. Kanske vore en bra idé att preparera T med en kudde eller två för säkerhets skull. Du vet ju hur lätt han kan slira in i saker och han får vara rädd om sin nya höft 👍😂. Ha det nu riktigt kul bakom ratten 😍!

    • Åza Brennander 30 augusti, 2019 on 09:18 Svara

      Hahaha, ja det är ju en idé. Eller att han sköter marktjänsten… Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna