VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
I annonssamarbete med Petit Hotel

Paus, Vila och Egentid

På söndag är det tre veckor sedan T och jag skildes åt under tumultartade former i Malaga när bara jag hann med planet hem.

TRE veckor! Det är ju inte klokt MEN det var ett aktivt val vi tog tillsammans. Att vara ifrån varandra en lite längre period alltså. 20190505_182247Framförallt berodde det på att jag var mer utmattad efter semestern än innan pga den djävulska campylobacterinfektionen jag drabbades av. Och för att jag behövde vila och ensamtid utan krav, förväntningar eller någon som snarkade vid min sida om nätterna..20190505_182729Men imorgon eftermiddag är det dags att ses igen och börja med att hänga tillsammans med härliga människor på mysiga små hotell när Tanja Fylking tillsammans med Petit Hotel bjuder in till ännu en helg med massor av mys och sannolikt lite bus!

En bättre start efter en välbehövlig paus kan inte jag tänka mig! Bilderna är från när vi i våras besökte supermysiga Bodelssons by the Sea utanför Kristianstad, också det en av pärlorna i Petit Hotels utbud. //Å


Kommentarer


 1. Ulrika 23 augusti, 2019 on 17:53 Svara

  Vad innebär det att åka på turné med hotellen? Ni kalasar och har kul men vad ”krävs” av er som gäster i gengäld?
  Jätteroligt att läsa och se bilder från dessa resor, blir inspirerad.
  Lade ut en hint till min far så i födelsedagspresent fick jag ett maffigt presentkort till Karnelunds nere på Österlen : )

  Tack för en fin blogg!
  Hälsn. från Gbg

  • Åza Brennander 26 augusti, 2019 on 10:23 Svara

   Så roligt att du hittar inspiration och gillar min blogg. Det gör mig glad. Grattis också till presentkortet. Du kommer få det magiskt!

   Det krävs ingenting utav oss och vi får ingenting betalt men såklart finns en förhoppning om att vi ska tycka om hotellen och därmed sprida ordet.

   Nu har jag haft lyckan att verkligen gilla ALLA ställen vi besökt på vår Petit Hotel turné. Samtliga är ju små, familjeägda hotell så det bjuds såklart på mycket själ och hjärta. Vilket jag älskar! Många nya vänskapsband har knutits på platser jag kanske aldrig besökt om det inte varit för den här turnén.

   Kram Åza ❤

 2. Ulrika 28 augusti, 2019 on 17:56 Svara

  Åh min söta far hade åkt till Karnelunds och köpt presentkort på plats (han bor i Tomelilla) och var SÅ glad över det besöket, de hade varit så trevliga och rara berättade han.
  Så nu får vi nog ”ta med honom” och hans hund när vi ska åka dit, vore ett sant nöje!

  Kram till dig : )

  Ps) när vi gifte oss fick vi presentkort till Sjömagasinet här i Gbg. Även då åkte pappa dit för att köpa det på plats och han kom dit samtidigt som Leif (Mannerström) kom. Det var då när han var ägare. Så Leif sa på sitt choosefulla sätt att ”kom med här nu så ordnar vi det vettu”) Pappa fick trava med genom köket och fick en trevlig pratstund med Mannerström och hans hund Floyd *ler*
  Presentkort som dessa är GULD värda! Vad annat kan man som vuxen önska sig liksom…?

  • Ulrika 28 augusti, 2019 on 17:59 Svara

   Pst, behöver ni deltagare till era turnéer så hör av er! Min man och jag är galna i hotellövernattningar och inte nådiga i våra omdömen *hårda men rättvisa* ; )

   • Åza Brennander 30 augusti, 2019 on 09:17 Svara

    Bra att veta! 😉 Stor kram Å

  • Åza Brennander 30 augusti, 2019 on 09:18 Svara

   Åååå vilken raring! Såklart ni ska ta med pappa och hunden! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna