VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Efterdyningar och Hudförändringar

”Hur mår du idag”? Det var första frågan jag fick i morgonens telefonsamtal från min Shaman. Svaret på den frågan är ”Bra” men att jag sovit riktigt dåligt inatt. ”Jättebra, då är det precis som det ska vara” svarade Pernilla.

Tydligen pågår det en massa processer inuti mig och utrensningen/balanseringen som pågår påverkar mig på olika sätt. Bl a genom orolig sömn, märkliga drömmar och att jag känner mig bedövande trött. MEN samtidigt känner jag mig lugn och stundtals t o m lite lycklig. Lycklig över vad vet jag inte men att det händer grejer med mig är ställt utom all tvivel.20190819_190435Pernillas andra fråga var ”Har du gjort din meditation idag”? Det hade jag inte då, varpå hon allvarligt förklarade hur viktigt det är att jag inte avbryter det vi har kört igång.
20190819_185821MEN jag har gjort mina övningar ikväll och strax ska jag njuta av lugnet som råder och tacka Universum för att jag inte hade några nya hudförändringar/malignt när Doktor Tore checkade upp mig på Växjö Medical Center tidigare idag!

Jag har sagt det förr och det lär inte vara sista gången jag uppmanar dig att KOLLA dina hudförändringar! Jag gör det t o m flera gånger om året eftersom jag har tagit bort så många elakingar som högst sannolikt hade utvecklats till hudcancer om inte Doktor Tore hittat dem i tid.20190819_185925Så tveka inte utan ring redan imorgon och boka tid hos din (eller min) hudläkare på Växjö Medical Center!
Trevlig kväll!//Å

Ps. Vill du komma i kontakt med min Shaman kan du maila henne på pernilla.sollander@hotmail.com.


Kommentarer


 1. Mammsen 20 augusti, 2019 on 10:45 Svara

  Härligt att det händer saker hos dig. Har Pernilla någon hemsida? Skulle vilja läsa mer om henne.

  • Åza Brennander 22 augusti, 2019 on 08:53 Svara

   Den är på gång. Tills den är klar kan du kontakta Pernilla via mail.❤

 2. Lotta 21 augusti, 2019 on 16:10 Svara

  Vad bra att du känner att det händer grejer! Jag får sådan hjärntrötthet ibland och då får jag ta det lugnare tills energin kommer. Börjat med yinyoga jätteskönt för kroppen. Ta hand om dig 💕

  • Åza Brennander 22 augusti, 2019 on 08:54 Svara

   Ja det händer grejer. Testa meditation med shakrabalansering och shakrabalansering om du inte gjort det!❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna