VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Säg det lugn som varar – Stresspåslag de luxe idag

Jag HADE faktiskt marginaler idag för att slippa stressa. För att kunna leta parkering i lugn och ro, slippa småspringa till stationen med andan i halsen och köpa biljett utan att börja meningen med ”ursäkta men jag har lite bråttom”.

Så jag parkerade bilen en bra bit från stationen, promenerade i sakta mak till stationen, tog en nummerlapp för att köpa nytt reslustkort och mötte damen i luckan med ett leende, förvissad om att jag hade GOTT om tid innan tåget skulle ta mig till mitt återbesök på Reformkliniken i Malmö. Men säg det lugn som varar..

Jag hann inte ens avsluta meningen ”en enkel till Maaal..” innan damen informerade mig om att ”branden” orsakat fullständigt tågstopp från Hässleholm och söderut så ville jag ta mig till Malmö idag (eller de närmaste dagarna) var det buss som gällde och bussen den skulle innebära en försening på MINST en timma!

Eftersom jag fullständigt missat den brand som tydligen rubriceras som ”grov mordbrand” i Hässleholm och som orsakat fullständigt resekaos söder om Alvesta fick jag bara fram ett flämtande ”nej tack” och insåg att jag plötsligt hade jättebråttom och var tvungen att tänka ut en ny plan om jag skulle hinna till min läkartid i Malmö.20190815_201856Det var då himlen öppnade sig och jag insåg att det varit helt meningslöst att platta håret i morse och att enda chansen att hinna till Malmö var att ta egen bil.

Småspringande, med andan i halsen och helt utan marginaler skyndade jag tillbaka till bilen och tryckte plattan i mattan för att två timmar senare ankomma Malmö med frissigt hår en kvart för sent.

Men det kunde varit värre. Tydligen ställdes även busstrafiken in under eftermiddagen så kanske har oturen vänt trots allt eftersom jag i alla fall inte blev kvar i Malmö ikväll.20190815_201827 Nu checkar jag ut för idag. Stresspåslaget och 40 mil i bil med bara en knäckemacka och lite frukt i magen var inte direkt det jag behövde. Men jag kommer tillbaka och då ska jag bl a visa dig mina före- och efterbilder från Reformkliniken.. Trevlig kväll! //Å


Kommentarer


  1. Lars Karlsson 15 augusti, 2019 on 21:02 Svara

    Ja så kan det bli.
    Jag var i Hässleholm i söndags.
    Är glad att jag inte stannade ett par dagar längre i Skåne som jag tänkte.
    Men du varför åt du inte innan du började köra tillbaka.
    Jag har för mig att det ligger ett bra sushi ställe intill kliniken. .
    Slarvmaja.
    Kram L

    • Åza Brennander 18 augusti, 2019 on 15:34 Svara

      Hmmmm, ja det var slarvigt. Hade tänkt äta på bägen men det blev inte så…?❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna