VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

TVÅ bilar på verkstad men Oturen kan ha vänt

Alltså wow vilka Underbaringar ni är! Responsen efter att jag visade upp vår lägenhet var enorm igår och så många snälla ord. Tack!20190806_092444Kanske har oturen vänt? Oavsett kan det nog bara bli bättre efter allt som varit..

Tobias otur hängde dock i sig även igår och bjöd på en bogserad bil. Så just nu har vi TVÅ bilar på verkstad!🤣 Men senare idag blir det ändring på det.

När jag mådde som sämst för ett par veckor sedan fick jag nämligen ett meddelande…

Hej Åza! Vi tycker lite synd om dig så vi ger dig en ny bil istället för den krockade. Säg hej till Festliga Ferdinand. /Mattias Porsche Center Örebro”

Jag bara gapade när jag öppnade den bifogade bilden och möttes av apsnygga Ferdinand med fyra avgasrör och ruggigt breda sulor!

Porsche Center Örebro tar alltså tillbaka bilen Tobias krockade i början av sommaren och som stått mer än en månad i Kalmar och fortfarande väntar på reservdelar!20190806_092318Under dagen LEVERERAS en splirrans ny Ferdinand till mig i Växjö och jag kan knappt vänta på att ut och cruisa runt tillsammans med honom.

Som sagt, jag tror att åtminstone MIN otur kan ha vänt. Nu ska jag pussa på Päronen som är förbi på frulle.😘//Å20190806_094741


Kommentarer


  1. Vilken service!

    • Åza Brennander 8 augusti, 2019 on 00:36 Svara

      GRYM! Porsche Center Örebro är grymma!👍💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna