VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Min perfekta Födelsedagspresent

Hola! Hoppas du har det bra. Idag var jag på betydligt bättre morgonhumör än på länge. Har nämligen sovit min första HELA natt på veckor!

Ingen mage som spökat och ingen man som snarkat! Jag sov gott och länge i eget rum efter en härlig kväll med goda vänner. Tror det ÄNTLIGEN har vänt.20190729_190745Några undrade vad det var för fint som gömde sig i kassen från Gucci butiken och det kan jag såklart avslöja..

Jag har länge önskat mig ett tunt skärp men varit för snål för att unna mig ett och eftersom T inte längre vågar köpa födelsedagspresenter till mig på egen hand lovade han lämna ett bidrag till mitt skärp när jag hittade det jag ville ha.20190730_172201Eftersom jag inte hittat det perfekta skärpet, trots att jag letat sedan i mars, har jag alltså fått vänta på att casha in min födelsedagspresent.

Men nu var det äntligen dags för det perfekta skärpet låg bara och väntade på mig i Puerto Bañus!

Älskar det blanka spännet i platinum som skimrar både i guld och silver. Perfekt eftersom det passar till allt!20190730_173002Tanken var att jag skulle haft skärpet till en rosa jumpsuit igår men när det var dags att svida om blev det klänning istället (bilder kommer senare).

En fin dag önskar jag dig.❤//Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna