VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I nästa liv blir jag gärna GAY

I nästa liv funderar jag allvarligt på att bli homosexuell. Tyvärr lär jag väl inte få välja det själv men OM jag får det så lutar det åt att jag skulle säga ja till gay!20190729_191121Gay betyder ju deasutom bl a glad och jag upplever att många av mina gay vänner är betydligt gladare och nöjda med livet än många av mina heterosexuella vänner, inklusive mig själv sedan utmattningen slog till med full kraft…

En anledning tror jag är att man i en homosexuell relation FÖRSTÅR varandra betydligt bättre än i en heterosexuell. Det finns väl säkert undantag men generellt tror jag att män och kvinnor ofta både tänker och känner på olika sätt. Vilket såklart komplicerar relationen till varandra emellanåt.20190729_173346För att göra en lång historia kort gällande vad jag syftar på är T just nu i poolen för att kyla ner dig lite. Vilket jag sannerligen tycker han behöver och jag är inte glad!

Han förstod såklart inte vad jag menade när jag föreslog poolen men informerade mig myndigt om att han ändå tänkt ta ett träningspass i poolen.

Bra där tänkte jag eftersom jag behövde en stund för mig själv. 20190625_150131Känner redan hur irritationen rinner av mig och när han kommer tillbaka kanske jag är långt ifrån lika övertygad om att jag vill leva i en samkönad relation i nästa liv.

Gillar ju trots allt killen i poolen ganska mycket och är oftare nöjd än missnöjd med livet här och nu (när jag tänker efter lite).

Nå väl, den som lever (igen) får se..?//Å


Kommentarer


 1. Sarah 30 juli, 2019 on 19:29 Svara

  Hur är era planer för Spanien ? Kommer ni kunna jobba därifrån ? El bara sem då o då! härligt o följa dig ?????

  • Åza Brennander 31 juli, 2019 on 09:59 Svara

   Den långsiktiga planen är att bo här stor del av året men redan nu kan jag ju jobba härifrån lika bra som hemifrån. Det är ju svårare för Tobias som jobbar inom försvaret. Kram?

 2. Anki 30 juli, 2019 on 19:55 Svara

  Ha ha, du är för rolig du ?. Alltid lika roligt att läsa dina inlägg. Skrivna med mycket ironi och humor. Det är bra för T med träning i poolen, då blir han lite lagom trött och medgörlig vilket kan vara en fördel. Men problemet kan vara att han då blir för trött så snarkningarna når oanade höjder vilket självklart minimerar fördelen. Håller tummen för att resultatet blir övervägande positivt ändå ?. Kram ?!

  • Åza Brennander 31 juli, 2019 on 10:00 Svara

   Tack snälla du!?
   Inatt har jag sovit min första HELA natt på flera v.. I eget rum förstås..? //Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna