VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Snarkningarna gör mig Arg som ett Bi

Vaknade arg som ett bi – igen. T har nämligen bjudit på ännu en motorsågsmassaker i sovrummet, tennisbollen på ryggen till trots!20190626_051842Jag veeeet såklart att han inte kan hjälpa det men jag blir så oerhört provocerad av snarkningarna som väcker mig stup i kvarten. Särskilt när jag haft en ok natt med magen och borde kunnat få den sömn jag behöver så väl.20190513_193904Det som också gör mig på riktigt dåligt humör är när han säger att ”appen bara” registrerat fyra tillfällen med ”epic” snarkningar….

Ja det ÄR sant han har en app som mäter snakningarna för att kunna analysera dem. Det är såklart bra och omtänksamt i sig men lite tråkigt att han litar mer på appen än mig när jag säger att det är betydligt fler…20190512_131352Nå väl, det är som det är och fr o m inatt blir det separata sovrum för oss. Inte vidare romantiskt förstås men det är inte mitt morgonhumör heller kan jag lova efter en snark-natt som denna. //Å20190514_195300Ps. Ni behöver inte vara oroliga för Tobias hälsa.? Lugnade ner mig avsevärt genom att skriva av mig lite. En dusch på det så kan jag nog t o m tänka mig ge honom både en puss och kram.?

Ps. Igen. Bilderna är från bättre dagar i Marbella.


Kommentarer


 1. Katarina Carlsson 29 juli, 2019 on 12:03 Svara

  Haha been there…jag spelade in min bättre hälft när jag tillbringat en vaken natt. Svårt att säga att han inte snarkar….

 2. Florence 29 juli, 2019 on 14:23 Svara

  Stackare … jag veeeeet… man vill ju DÖDA o förvandlas till någon man egentligen inte är ???. Numera Cepap mask igen här på gubben …. skilda sovrum var inte heller kul tyckte vi…. lite ålderdomsvarning med andningsmasken o väldigt avtändande men bättre än att vi blir mördare!!!!!

  • Åza Brennander 30 juli, 2019 on 14:35 Svara

   EXAKT! Andningsmask är definitivt att föredra framför mord!??❤

 3. Monica Viklund 29 juli, 2019 on 18:01 Svara

  Under många år klagade jag på min dåvarandes snarkningar. Efter 17 år fick jag kännedom om att jag snarkade. Ridå!
  Så fundera på om även du snarkar.

  • Åza Brennander 30 juli, 2019 on 14:34 Svara

   Ojsan hoppsan!?
   När jag är förkyld har det hänt enligt vittnen..?

 4. cecilia 29 juli, 2019 on 19:24 Svara

  Känner såååå väl igen mig, Åza! Vi har faktiskt skilda sovrum sen ca 2 år tillbaka, det är det bästa som hänt mig (låter knäppt men den som varit i vår sits vet!). Jag kände bara en dag att efter ca 15 år tillsammans, 2 småbarn och 2 bonusbarn som roddats på dagar och ffa nätter att nu pallar jag inte väckas heeela tiden! :) Min man blev faktiskt ganska sur, och är det ibland fortfarande, för han tycker nog att han är undanskuffad och precis som din så ”kan han aldrig tro att han snarkar så mycket som jag säger”. Men vi kör på så här och det är underbart att gå och lägga sig och vet att om man vaknar är det bara pga sig själv. Kan rekommendera det!!!

  • Åza Brennander 30 juli, 2019 on 14:33 Svara

   Tycker ni gör sååå rätt Och kommer göra detsamma när möjlighet finns. Som sagt, har man varit i samma sits vet man vilken tortyr det är! Kram Å

 5. Lars Karlsson 29 juli, 2019 on 20:09 Svara

  Då måste jag berätta när jag var gift.
  Jag vet att jag snarkar men mina barns mamma var mycket värre.
  Hon visslade och sedan slutade hon andas. Jag som jobbade tvåskift mest på den tiden kunde inte somma när jag kom hem sent.
  Vilket liv det var. Hjälpte inte att få henne att vända sig.
  Sa man något så var svaret . Nej det gör jag inte. Var till och med så att ungarna klagade.
  Så med andra ord alla kan föra liv när dom sover.
  Min son pratade alltid i sömnen. Det var mycket man kunde fråga då.
  Kram L

  • Åza Brennander 30 juli, 2019 on 14:31 Svara

   ???
   Med tanke på att T är i princip tondöv är jag glad att han inte visslar också..
   Hade varit bra om han pratat i sömnen.. finns säkert någon hemlis man inte känner till..?

 6. Räddade nätter 29 juli, 2019 on 20:31 Svara

  Jag fick nog för några år sedan när barnen började sova på nätterna, eftersom jag istället väcktes av sambons snarkningar. En natt när jag vaknade och insåg att han låg på mage och snarkade var det droppen. Jag puttade iväg honom till läkaren med hot om att han inte fick sova bredvid mig förrän han fått hjälp. En sömnutredning och en gjuten bettskena senare sover vi gott båda två! Han sover så bra med skenan att han väljer att ta med den när han reser i jobbet och ska sova själv!

  • Åza Brennander 30 juli, 2019 on 14:29 Svara

   Lite dom en napp med andra ord??
   T ska också skaffa en! Han hävdar för övrigt att han inte KAN sova på magen.. och att han inte säger på rygg… Jag tog honom på bar gärning och fotade honom på rygg i förrgår.. Då svarade han att han inte sov… Så uppenbarligen har han börjat snarka i vaket tillstånd också…??❤

 7. MulleBulle 30 juli, 2019 on 22:46 Svara

  Härhemma snarkar maken så det dallrar i rutorna ? Jag sover då sååå dåligt att jag snurrar o snurrar lm nätterna. Som han vaknar av ibland. Vilket gör att vi båda sover skit! Så vi sover faktiskt i olika rum. Jaaaa man kan ha roligt ändå ?

  • Åza Brennander 31 juli, 2019 on 10:01 Svara

   Det gör ni sannerligen rätt i!?
   Absolut…?

 8. Yvonne 1 augusti, 2019 on 14:06 Svara

  Hej!
  Har läst din blogg länge men aldrig kommenterat. Har levt med två män (inte samtidigt) som snarkat fruktansvärt mycket. Andningsmask har hjälpt dem båda och då kan jag sova bredvid. Innan var jag nästan beredd att mörda! Psykisk terror och leds att sova på soffan.

  • Åza Brennander 2 augusti, 2019 on 13:54 Svara

   Det gör mig glad att du läser och ville kommentera idag!❤
   TUR att du inte behövde höra båda snarka samtidigt!? Men tråkigt att vi har samma erfarenhet.. Glad att dina fick hjälp dock. Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna