VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Varning för gnäll – Status från Sjukstugan

Om du inte vill höra mitt gnäll bör du hoppa över detta inlägget inte läsa vidare. Här kommer nämligen den brutala sanningen om hur jag mår.

Går nu in på sjätte dygnet med diarré och magsmärtor. Värst är det på nätterna och förmiddagarna. Då är jag som en zombie som hasar runt mellan sängen, toan, soffan och utemöblerna i skuggan.20190717_214033Aldrig längre än max fem meter från toalettstolen eftersom det lilla jag vågar äta bokstavligen rinner ur mig.

Jag har inte feber eller illamående längre. Däremot är jag så fruktansvärt trött, yr och matt. Två gånger har jag dessutom brakat in i glasdörrarna, vilket fettfläckarna från panna och näsa vittnar om på glaset.

Därför dras jag dessutom med en stor bula i pannan och en ömmande näsa..🤪20190718_123854Fram tills magen stabiliserar sig under eftermiddagen lever jag på vätskeersättning, youghurt och avslagen coca-cola, som faktiskt blir lite roligare att dricka i mina kitchiga flamingoglas från IKEA!👍20190718_115716Idag har jag lyxat till det med att tvätta håret och lägga lite skugga på ögonen vilket känns som ett steg i rätt riktning.

Imorgon har jag telefontid med min läkare, det känns bra, för så här kan det ju inte fortsätta.

Jag är övertygad om att mina magproblem hänger ihop med utmattningsdiagnosen eftersom minsta lilla stresspåslag eller konflikt resulterar i ett nytt toalettbesök.20190718_134759Under omständigheterna har jag det ändå bra  i skuggan av markisen och nyss lät jag mig övertalas till att lämna området första gången sedan i fredags. Tobias är nämligen minst lika trött på eländet som jag och vill bjuda på lunch i närheten.
20190718_134845 Så jag har lovat att vi gör ett försök och kanske kommer allt kännas bättre bara jag vågar vidga vyerna lite..

Tack för alla rara meddelanden och pepp. Nästa inlägg ska bli muntrare, det lovar jag!😘


Annons

Kommentarer


 1. Anneli 18 juli, 2019 on 16:17 Svara

  Krya på dig 🌞 hoppas du får njuta resten av semestern.

  • Åza Brennander 18 juli, 2019 on 20:45 Svara

   Det går så sakteliga åt rätt håll tror jag.🙏❤

 2. Ewa 18 juli, 2019 on 18:35 Svara

  Tycker verkligen synd om dig hur mycket otur skall du ha. Inte må bra och inte vara i Sverige. Sänder dig styrke kramar från ett underbart Öland/Ewa

  • Åza Brennander 18 juli, 2019 on 20:45 Svara

   Ja det känns alltid bättre att vara sjuk hemma än borta.. Tack bästa du!🙏❤

 3. Anncharlotte 18 juli, 2019 on 18:37 Svara

  Sjukvården i Spanien är utmärkt, bättre o snabbare än i Sverige. Brukar få komma samma dag. Har dessutom fått näringslösning intravenöst, samt har det tagits massa prover för att utesluta att något är fel. Åker alltid direkt till VC eller sjukhus här, inga problem. Tag bara med blåa kortet. Behöver inte vara resident. Du behöver näring o vätska som stannar kvar. Tvivlar på att det bara är utmattningen.

  • Åza Brennander 18 juli, 2019 on 20:44 Svara

   Har också bara positiva erfarenheter av sjukvården här men vill prata med min egen läkare först eftersom jag är under behandling. Kram Å ❤

 4. Mammsen 18 juli, 2019 on 21:57 Svara

  Usch! Tycker synd om dig. Tror oxå det har med ångesten att göra. Samma händer med mig men inte lika fort, okontrollerat och många dagar på raken. Hoppas det stabiliserar sig för dig. Kramiz

 5. Ellinor Franzen 19 juli, 2019 on 09:56 Svara

  Tradigt när du har semester….hoppas det går åt rätt håll nu❤️

  • Åza Brennander 19 juli, 2019 on 12:06 Svara

   Det tror jag det gör nu!❤🙏

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna