VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Väntar på beslut från Tingsrätten

Vaknade tidigt och har sovit urdåligt inatt.

Orsaken till den dåliga nattsömnen är att det idag har passerat tre veckor sedan Tingsrätten dömde Trollet för ofredande, falsklarm och falsk tillvitelse. Vilket innebär att hen hade på sig till midnatt att överklaga domen, som blev skyddstillsyn till Hovrätten.20190711_092003Om Trollet inte har överklagat, vilket vi ber till högre krafter om att hen inte har, vinner domen laga kraft och verkställs omedelbart.

Orsaken till att jag vaknade tidigt var Positiva Arne som lyckades få på ett reklamklipp när han uppdaterade sig på vad som hänt i världen..20190711_091828Eftersom det var kört att somna om började jag dagen med välbehövlig yoga, meditation och ett glas färskpressad apelsinjuice i väntan på samtal från vår advokat som ska återkomma med beslutet från Tingsrätten. //Å


Kommentarer


  1. Då hoppas jag att du får ett positivt besked! :)
    //Berith

    • Åza Brennander 12 juli, 2019 on 12:06 Svara

      Ja det hade man ju önskat….💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna