VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Det har gått TROLL i lägenheten i Marbella

Idag brast det. Flera gånger. Jag hörde mig själv morra fram mellan tänderna ”NEJ jag vill inte LYSSNA och hitta FLER kreativa lösningar. Jag vill åka HEM”! Det var innan jag kallade hantverkarna imbecilla och stackars T ”bakom flötet” men efter jag anklagat honom för att vara ”Positiva Arne” som blundar för problemen, säger ja, tack och amen.

Som du kanske förstår gick mötet om lägenheten sådär idag och jag kan bekräfta att vår vän/projektledare Åke hade rätt när han igår lät meddela ”att allt har inte gått som väntat”..20190710_172644Stackars Åke, han hade ingen rolig uppgift idag när han tvingades meddela att hela trägolvet måste brytas upp igen i alla rum (och att småfixet fortfarande återstår). Men jag förklarade så (o)pedagogiskt jag bara kunde att det inte är Åke jag är arg på utan SITUATIONEN samt att döda budbäraren aldrig har varit min grej (varefter jag avreagerade mig i gymmet).20190710_193907Inget ont som inte har något gott med sig. Efter att jag tydligt deklarerat att jag avsåg lämna Marbella och aldrig mer sätta min fot i en lånelägenhet styrde Positiva Arne (T) och Åke upp att vi kommer få flytta in i lägenheten inom kort och IKEA lådorna flyttas dit under morgondagen samt att golven och resten som återstår fixas när det passar oss efter när vi är tillbaka i Sverige igen.20190710_201325Vi skildes åt som vänner, eniga om att det gått TROLL i vår lägenhet, och nu skruvar advokaten på ett tillägg till köpeavtalet eftersom slutbetalning inte kommer på fråga innan ALLT är klart.

Nu ska vi ”bara” hitta alla möbler vi beställde i april och som vi tror/hoppas finns i en annan del av Marbella. Men frågar du Positiva Arne blir även det ”SUPERBRA”.. //Å


Annons

Kommentarer


  1. Monica Viklund 11 juli, 2019 on 06:48 Svara

    Förstår din frustration! Tur T är en tålmodig sort!

    • Åza Brennander 12 juli, 2019 on 12:07 Svara

      Mmm..på gott och ont…😘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna