VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Yoga i regnrusket och rabattkod på Wilma & Louise

Med en titt i kalendern konstaterar jag att vi redan kommit en bit in i juli och att det därmed borde vara högsommar.Med en titt genom fönsterrutan känns det dock mer som höstrusk i oktober.

12 grader och regn som står som spön i backen känns liksom inte helt rätt den 7 juli, eller har jag bara glömt hur svensk högsommar brukar vara?20190706_162322Påminns om varför vi valt att köpa lägenhet i Marbella och vem är jag att klaga, om några dagar är jag där igen..

Men det finns såklart fördelar med att vädret inte inbjuder till lata dagar på stranden och det är ju att man får en hel del bra gjort inomhus. Som att göra om uterummet till yogastudio t ex!20190706_162105Igår körde Råttan och jag hela tre yoga pass! Två pass mediyoga för att laga hjärnan och ett pass med mer fokus på stryka och stabilitet. Att det blev så  många berodde inte bara på vädret utan även för att ”vi” ville inviga min nya yogamatta från Wilma & Louise!

 Råttan var lite sur över att bli bortknuffad från den lyxiga mattan men lät sig mutas med torkad oxlunga, en delikatess hon uppskattar lika mycket som jag uppskattar ett yogapass…20190706_161936Mattorna, som finns i flera olika mönster, fick jag testa när My och Malin arrangerade träningshelgen på Kollberggården och jag förälskade mig direkt i dessa supersnygga och lyxiga yogamattor!20190706_162456Mattan är dessutom miljövänlig och består av 100% nedbrytbart naturgummi med ett lyxigt ytskikt i greppvänlig mikrofiber som känns som mocka. Det gör att denna yogamattan lämpar sig för alla former av yoga såsom ashtanga, bikram, hatha, hot yoga, kundalini, poweryoga, vinyasa, yinyoga, m fl.

Mattans grepp blir nämligen helt fantastiskt när du blivit varm eller den har blivit lite fuktig. Den är dessutom tvättbar och i det närmaste luktfri, vilket såklart är jättebra för en bakterie fobisk människa som mig och en känslig nos som Råttan!20190706_162423Eftersom jag verkligen supergillar min yogamatta från Wilma & Louise har jag fixat en rabattkod på hela sortimentet som även erbjuder handdukar, filtar, kuddar och dynor i samma snygga animalprints som yogamattorna.

Koden ÅZA20 ger dig 20% rabatt på hela sortimentet i webbshoppen som du hittar HÄR.20190707_100422Happy högsommarshopping och Namaste. //Åmmmatta


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna