VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hänsynslöst beteende av Småbarnsföräldrar

Det var med fjärilar i magen jag satte mig bakom ratten i den gigantiska husbilen  vi hyrt från Alvesta Husvagn och Fritid.

Faktum är att det dessutom höll på att gå riktigt illa när jag släppte handbromsen och i panik inte hittade bromspedalen när husbilen började rulla..20190703_195959På tal om panik drabbades vi av densamma när vi inte lyckades lossa elkabeln till husbilen utan att göra inbrott..

Det måste varit en syn för gudarna när jag stod på alla fyra med svägerskan på tå på min rygg för att kravla sig in genom fönstret till huset som försåg husbilen med el. TUR att inte någon ringde Polisen och TUR att vi hann i tid till färjan detta året.20190703_195920På tal om färjan..  VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ VISSA SMÅBARNSFAMILJER??

Under den dryga tre timmar långa båtresan har FLERA mammor och pappor låtit sina barn leva fullständig rövare i försalongen där svägerskan och jag köpt varsin vilstol.

VILSTOL borde väl ändå betyda lugn och ro? Men nejdå, här har man låtit ungarna gapa, skrika, kolla film med högsta volym på sina paddor utan lurar m.m.20190703_195906Droppen var när jag nyss stod i kö på toaletten och en mamma lät sin 5-åring VÄLJA vilken toalett hon ville gå på medan kön växte..

Hänsynslösa småbarnsföräldrar är något jag INTE gillar så strax blir det skönt att köra hem husbilen från Oskarshamn.. //Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna