VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Permanent Hårborttagning – En Behandling värd Besväret

För några veckor sedan testade jag permanent hårborttagning med laser. Jag började med bikinilinjen eftersom den så att säga kändes mest akut så här i sommartider.

Jag vet att jag är nojig men några retliga små hårstrån som klarat sig undan den dagliga rakhyvlingen kan förstöra en dag på stranden för mig. Jag avskyr nämligen hår på alla ställen utom huvudet, särskilt när det kommer till mig själv..
20190617_194355 Redan efter två veckor var jag len som en baby i bikinilinjen så därför bokade jag in en omgång av armhålorna också också hos Doktor Tore.

Växjö Medical Center använder man sig av den i särklass modernaste lasertekniken som finns att uppbringa, betydligt modernare än den gamla metoden med sk. IPL som jag testade för många år sedan men som både gav ett sämre resultat och gjorde rejält ont!
20190617_194314 Att påstå att Svetkas behandling av mina armhålor var skön och helt smärtfri är en överdrift men den var i alla fall uthärdlig och eftersom jag nu vet hur fint resultat det blir även helt klart värd besväret.

Ett par dagar efter behandlingen ser man ut som en prickig korv men smörjer man med kortison och aloe vera lägger det sig ganska snabbt. Vill du veta mer om permanent hårborttagning med laser kan du läsa vidare HÄR. Trevlig kväll! //Å


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna