VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ingen Ångest och Komplett Lycka

Igår hände något som jag inte har upplevt på mycket lång tid. För en stund upplevde jag nämligen fullständig harmoni, lugn och t o m en känsla av komplett lycka. Ingen ångest, inga tankar, bara lugn, ro och jag kände mig fullständigt tillfreds.20190615_233246Faktum är att jag var så tom på tankar att jag inte ens reflekterade över mina känslor förrän stunden var över och vi skrittade den sista biten i mörker och duggregn. Det var även då jag insåg att jag var blöt in på kroppen efter 1 1/2 timma på hästryggen.20190616_192424Kollberggården bjöd nämligen inte bara på yoga och hårdträning. Vi fick även rida islandshäst och det var när vi återvände från den sena kvällsritten jag slogs av insikten och hur mycket jag saknar att ha hästar i mitt liv.

Den vackra naturen längs havet på Öland bidrog såklart också till en närmare religiös känsla och jag förstår vår duktiga turledare Vilma när hon nöjt suckade ”Tänk att JAG får ha det så här varje dag” för precis så skulle jag också vilja känna varenda dag…20190616_192353 Denna kväll ser betydligt annorlunda ut… P g a träningsvärken som börjat smyga sig på intog jag nyss min kvällsmat stående vid diskbänken och den torra baguetten från i fredags var långt ifrån en lika kulinarisk upplevelse som Malin Kollbergs vegetariska buffé igår kväll. 20190615_233437 Strax ska jag försöka förflytta min ömma kropp till soffläge och något avsnitt av Fröken Frimans krig innan jag sannolikt somnar lika ovaggat som igår kväll.20190615_233422Återkommer inom kort med massor av bilder från dagens pass på Kollberggården då Mördar My i vanlig ordning ”körde skiten” ur oss och Mysiga Malin ”höll oss på mattan”. Trevlig kväll! //Å


Annons

Kommentarer


 1. Carina S 16 juni, 2019 on 21:20 Svara

  Härligt att höra!😀Hade funderingar på att delta denna helg, men annat kom emellan så kunde inte boka in, men hoppas på en annan gång😎 Ni ser ut att ha haft det väldigt bra🌻

  • Åza Brennander 16 juni, 2019 on 22:13 Svara

   Vi har haft det fantastiskt! Det kommer fler tillfällen. Hoppas att du kan vara med oss då! Kram Å

 2. Maria 16 juni, 2019 on 23:51 Svara

  Vad glad jag blir i hjärtat att höra att du mått bra 💖💕
  Nu tror vi att detta var vändpunkten, nu kommer allt skit som du har omkring dig lösa sig ett efter ett 🙏🙏🙏
  Stor kram 😊💖

  • Åza Brennander 17 juni, 2019 on 00:10 Svara

   Vi får hoppas det. Tack snälla.❤🙏❤

 3. Lars Karlsson 17 juni, 2019 on 01:52 Svara

  Det blev en toppenhelg förstår jag.
  Bra.
  Hästar är underbara djur.
  Härligt att My höll er igång.
  Kram L

  • Åza Brennander 17 juni, 2019 on 07:20 Svara

   Verkligen toppen Lars och My höll oss sannerligen igång på alla sätt!😱❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna