VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

G R F S

Operation ”G R F S”* pågår för fullt och ETT delmoment i projekt Sommar 2019 är att ha perfekta bryn och fransar som kräver minimal vård och omtanke under sommarens lata dagar på beachen.

Nu får jag kanske se sanningen i vitögat och inse att jag aldrig kommer få just PERFEKTA bryn och fransar med tanke på att det jag har att jobba med är både glest och färglöst. MEN jag tänker att oavsett om förutsättningarna inte är de bästa vill jag i alla fall jag FÖRSÖKA göra det bästa av situationen.

Därför anlitade jag återigen Ardita, som är ett proffs ut i franstopparna, och Ardita fixade både fransar och bryn sommarfina!
20190614_101646 På bilden ovan har jag inte en gnutta smink varken på bryn eller fransar och då ska du veta att jag har löjligt ljusa  och glesa bryn och fransar normalt.

”Hemligheten” med lash lift är att Ardita böjer och färgar fransarna permanent, vilket håller i 6-12 veckor!20190614_101851Vill du också testa Lash Lift hos Ardita erbjuder hon ett kanonpris med färgning, keratin boost och serum för bara 350 kronor** om du uppger kod ”azafransar” när du bokar din behandling.

För bokning ringer du 070-755 50 61 och bokar direkt med Ardita. Det går också bra att kontakta henne via Instagram där hon heter @makeupbyardita.

Mer info hittar du HÄR. //Å

**Erbjudandet gäller tom 30 juni. 

*G R F S = Get Ready For Summer


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna