VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Försvunnen Son och på Väg med Svägisen

Vaknade med ett ryck 04.38 av att sonen INTE kommit hem! Tim hade nämligen lovat att han skulle väcka mig för den sedvanliga nattinspektionen..20190615_075055Dock hade han skickat ett hjärta och info om att han skulle sova hos pappan istället kl. 02.03. Inväntar fortfarande svar från pappan om att han verkligen finns där..😱20190615_073634Själv är jag redan på väg mot Öland med privatchaufför och Råttan. Kommer hänga med svägisen flera veckor framöver och idag väntar vår första aktivitet som går i hälsans tecken tillsammans med bl a My Martens…

Följ gärna vår annorlunda helg på mina stories här. //Å


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna