VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

En Solskenshistoria i Stallet

Börjar dagen med ett tack för stödet inför rättegången och en solskenshistoria med en påminnelse om hur fantastiskt sociala medier kan vara när det används på rätt sätt!hästUnder inspelningen av tv-serien Småstadsdrottningar hade jag förmånen att få köra travhäst hos elitkusken Fredrik Persson i Fågelmara.hästar Tyvärr togs det inte med i serien men att besöka Fredrik och Fridas fantastiska stall är ett av mina absolut starkaste minnen från inspelningen och sedan dess har jag följt Stall Fredrik Persson i såväl V75 som sociala medier.20190602_183328I söndags postade Stall Fredrik Persson ett rop på hjälp på Facebook som löd så här:

”😭😭😭😭 Finaste Cebba dog inatt😭😭😭😭 Söker amma till det 1-månad gamla fölet. AKUT!!!!!! Nån som vet nån som förlorat sitt föl?????? Vi bor i Blekinge.”

Åtta timmar och 211 138 visningar senare kom nästa inlägg…20190602_183341 ”Stort TACK för alla delningar!!! Tack för att det finns så många som verkligen bryr sig. Så tacksam. Vi har hämtat Belinda en lugn o stabil amma. Det lilla fölet o Belinda har inte riktigt fattat tycke för varandra ännu. Det går bättre nu än innan i alla fall så det går framåt. Tack än en gång ❤”

Och en stund senare postades denna underbara bild som värmer i både själ och hjärta!20190602_232501Sociala medier när det visar upp sin allra bästa sida med andra ord.

En fin start på dagen och en skön känsla i magen önskar jag dig! //Å


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna