VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Rättegången närmar sig med obehagliga stormsteg

Jag har verkligen försökt att blunda för det de sista månaderna men nu går det inte längre. Det är nämligen snart dags att möta det som fått mig att hamna där jag är, det som gjort att jag är arg, ledsen, ängslig och deltidssjukskriven.20190603_200913I början av nästa vecka är det nämligen dags för mig och Tobias att möta Trollet öga mot öga i Stockholms Tingsrätt, där Hen står åtalad för ofredande, falsk tillvitelse och falsklarm. Händelser som inträffade för två år sedan och som var början på vårt helvete…

Rättegången skulle gått av stapeln i början på december men Trollets advokat lyckades få den uppskjuten på obestämd framtid och nu, ett halvår senare, är det alltså dags att göra ett nytt försök.20190603_200941Mycket har hänt sedan dess och bl a har hjälp dykt upp från oväntat håll. Men i Tomteskogen kan vad som helst hända så vi tar definitivt inte ut någon ”seger” i förskott. Den stora frågan är om Trollet vågar krypa fram från sin sten denna gång eller om Hen fegar ur igen…

Med kvällens inlägg vill jag be om styrka att ta mig igenom den kommande veckan och kraft att möta vårt plågoris när det är dags nästa vecka. //Å


Kommentarer


 1. Lars Karlsson 3 juni, 2019 on 20:30 Svara

  Klart du får ståd.
  Är säkert många som ger dig sturka och hjälper dig i tankarna.
  Jag är en av dom.
  Kram L

 2. Tina 3 juni, 2019 on 20:49 Svara

  Jag är med dig som stöd. Glöm inte att andas.
  Kram

 3. Monika 3 juni, 2019 on 21:09 Svara

  Hej Skickar många styrkekramar till er och hoppas att ni får ett slut på eländet.
  Kram

 4. Jeja 3 juni, 2019 on 21:16 Svara

  Det fixar ni 💪💪💪pannben har du tror när det väl gäller kommer styrkan ! Alla tankar o kramar som finns ❤️🙏

 5. Anna 3 juni, 2019 on 21:22 Svara

  Sänder dig all styrka att ta dig igenom detta! Huvudet högt och tron på rättvisan så går det din väg! Håller tummar och tår för att helvetet ska ta slut för er alla. KRAM.

 6. Malin Clapper 3 juni, 2019 on 21:27 Svara

  Instämmer med Jeja. Och försök ta fram ilskan istället när ni sitter där. Att hen gjort så mycket skit som ska påverka dig och er hela tiden och hela er tillvaro och mående? Nä fy fan. You got this💪🏼

 7. Eva N 3 juni, 2019 on 22:35 Svara

  Skickar både styrka & kraft till dig!

 8. Anki 4 juni, 2019 on 08:25 Svara

  Skulle denna människa få fortsätta tracka er och andra människor så tappar jag fullständigt tron på det svenska rättssamhället. Tvingas må dåligt för att andra inte håller sig i skinnet är så fel så man blir helt stum. Olika åsikter har vi rätt att ha men vi har absolut inte rätt att förstöra livet för andra. Man måste kunna stå för det man gör i livet. Du/ni kommer klara det även om det är jobbigt innan det är över. Sen kommer du bli starkare än du nånsin varit. Stooora kramar och många tummar upp till er båda två 😁!!!

 9. Susan 7 juni, 2019 on 07:58 Svara

  Meditera, samla ihop tankarna, hitta styrka o mod – ta sats o så in i kaklet bara – borsta av dig får du göra sen.
  Nu är det fan din/Er tur💥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna