VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Fuskig Spaghetti Bolognese

Härliga, matglada vänner!
Ni var några som undrade vad jag bjöd Tobias på igår. Nu var ju inte bilden från just igår utan hade några dagar på nacken men faktum är att jag bjöd mig själv på exakt samma igår kväll eftersom rätten tar typ 15 minuter att fixa och dessutom snålar på poängen för den som räknar sådana. 20190602_183823Inser att jag möjligen kan ha höjt förväntningarna till skyarna eftersom det är en simpel spaghetti med köttfärssås MEN det som gör den extra god är den ”hemliga” tomatsåsen och att jag blandar pastan ORDENTLIGT med såsen innan servering.

Tips på en fuskig Bolognese för den vrålhungriga följer nedan… //Å
20190602_183922 Fuskig Spaghetti Bolognese
4 port 9 SP (exkl Parmesan)
500 g Nötfärs 5%
1 förpackning Pastasås Aglio, Tomat och Vitlök (ICA)
1 Gul lök
200 g okokt Spaghetti
Svartpeppar
Salt
Oregano
Ruccolasallad
Körsbärstomater
(Riven Parmesanost 1 SP per msk)20190602_183856Gör så här: Fräs färsen i het panna och tillsammans grovhackad gul lök. Koka samtidigt spaghettin. Salta, peppra färsen och tillsätt tomatsåsen när färsen slutat vätska sig och nästan är genomstekt. Koka ihop och krydda med oregano efter smak. Blanda den väl avrunna pastan (som gärna får vara al dente) ORDENTLIGT med köttfärssåsen. Toppa med ruccolasallad, körsbärstomater och ev. riven parmesanost. Servera varmt och direkt! 20190602_203817


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna