VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tim med vänner uppskattar Mammor

Du må tro att jag tappade hakan när sonen INSISTERADE på att få synas på bloggen idag! DET har nämligen aldrig tidigare inträffat och när han och kompisarna dessutom skickade en bild full av leenden trodde jag det var en dröm.

Så då kör vi, bloggen är Tims, syftet är gott och morsdagspresenten borde få fler mammahjärtan än mitt att smälta. Hoppas bara de inte säljer slut på alla för det vore såklart roligt att själv få bära ett på söndag.😘20190524_120323Hej vi heter Embracelet UF!
UF står för ung företagsamhet och det får vi driva på ProCivitas ekonomiprogram.
Vi säljer armband till Morsdag för att vi vill att folk ska visa mer uppskattning till sin mamma.

Hjälp gärna oss och vårt mini-uf genom att köpa ett armband till din mamma eller dig själv, för endast 49 kr.20190524_120308 Vid intresse kontakta 072-5446203. Armbanden kan bara hämtas ut i Växjö på adressen Birkagatan 12.20190524_120436Filip, Elliot, Tim. Kasper och Vilhelm


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna