VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bitter eftersmak av Eurovision Song Contest

En lite bitter eftersmak dröjer sig kvar efter ESC igår. Inte för att vi föll på mållinjen, John Lundvik och The Mamas var ju FANTASTISKA och Nederländerna hade jag tippat som vinnare.

Faktum är att jag efter att alla bidragen framförts svarade T (som tippade att Norge skulle vinna???) att det är Nederländerna som vinner och att Sverige kommer topp 6!Mingel-ÅzaBrennander-22För den oinvigde/ointresserade av Eurovision kan jag tillägga att jag hade rätt och att Tobias också hade lite rätt eftersom Norge fick överlägset flest röster av folket i Europa. 😉

Men annat vore väl skam med tanke på hur nördig jag är när det gäller Mello.Mingel-ÅzaBrennander-25Bitterheten består inte heller av att programmet var dåligt. Jag tycker nämligen att det var en av de bästa ESC finaler jag sett på länge så all heder till Israel för den!

Det som däremot känns surt stavas M A D O N N A. Vad har hänt med Drottningen, Ikonen, min största Idol genom tiderna??Mingel-ÅzaBrennander-23Inte nog med att Madonna var dryg mot både programledarna och publiken hon sjöng dessutom riktigt illa och verkade mest allmänt uttråkad av hela spektaklet.

För närmare 15 mille hade nog t o m min madonnas (mammas) kyrkokör i Slätthög levererat betydligt bättre!Mingel-ÅzaBrennander-24Usch, fy och SKÄMS Madonna för ditt dåliga uppförande! Det enda som var bra med uppträdandet var budskapen i låtarna. Särskilt om man reflekterar lite över alla tre låtvalen..

MEN min idol har sedan igår glorian på sned och kanske har t o m Madonna ett bäst före datum?Mingel-ÅzaBrennander-21Hur som haver vill jag skicka ett stort GRATTIS till John Lundvik, The Mamas, Nederländerna, Israel och alla inblandade i den fantastiska produktionen. TACK för en underbar kväll!

Tack också Fotograf Robert Mikkelsen för de fina bilderna du skickade från Birgitte Söndergaards vernissage i fredags. //ÅMingel-ÅzaBrennander-20


Kommentarer


  1. Agneta 19 maj, 2019 on 10:25 Svara

    Kommer John Lundvik från Växjö?

    • Åza Brennander 19 maj, 2019 on 10:30 Svara

      Jajjemän!! MÅNGA fantastiska musiker som kommer härifrån! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna