VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bakslag efter Operationen och Bannor av en Vän

Jag försökte verkligen bita mig i tungan och inte låta orden komma över mina läppar men trots mina goda  intentioner hörde jag mig säga ”VAD var det JAG sa”….20190519_191549Senaste nytt från Älsklingen och hans tråkiga bakslag idag:

”Hemgången något fördröjd. I morse konstaterade sjuksyster att min svullnad i rumpa och ben tilltagit riktigt rejält och att blåmärket ökat i omfång. Resultat hockeyrumpa × 2 i storlek (hockeyrumpa som Åza förövrigt påtalat är den viktigaste delen hos en man). Det i kombination med smärta gjorde att syster fattade beslut om att jag blir kvar ett dygn till för observation.

Jag satt och var lite bekymrad över min rumpa vid lunchen, då berättade min bordsgranne att han haft samma besvär ett antal år tidigare. Han hade varit för rastlös alldeles efter operationen och överansträngt benet med inre blödningar som följd så att man fick öppna upp såret, dränera och sy ihop muskeln igen!

Lite mer bekymrad efter lunchen skippade jag trapporna och tog hissen, bestämd att nu är det nog mer vila för benet som gäller än träning de närmaste dygnen.20190519_191628Dagens ljuspunkt var att jag fick ett efterlängtat besök av sonen med mormor. De har nu säkerställt att jag har både choklad och blommor på mitt rum. Men som min doktor sa efter ha undersökt blödningen ”Det kan ju gå bra också” så jag ska träna benet mindre och kan nog räkna med att blödningen och svullnaden går ner av sig själv med tiden. Ungefär vad Åza också sa när jag ringde och var bekymrad” ?bandage-1235337_1280JAG (Åza) skulle vilja tillägga att jag också sa ”varför ska du bekymra dig innan du vet om du har något att bekymra dig över? Sannolikt är det helt normalt med svullnad och inre blödningar efter så stor operation. Vänta med att bekymra dig tills läkarna säger att du har något att bekymra dig över!

När jag berättade om dagens besvär för en god vän fick jag höra att jag kanske var lite onödigt hård. Vännen tillade också att han stod på Tobias sida samt att T förmodligen snarare behöver stöd från sin kvinna än min tuffa ”bit ihop och gilla läget” attityd. Behöver jag tillägga att B också är man?
😉 //Å


Kommentarer


  1. Lars Karlsson 19 maj, 2019 on 21:39 Svara

    Att bita ihop och gilla läget tycker jag är okej.
    Men jag tyckte T var i farten för mycket lote för tidigt. Då blir det lätt komplikationer.
    Har följt sådana fall på nära hål.
    Gäller även att vara försiktig längre fram också.
    Sedan Åza så behöver du en bokning i veckan. Välj dag du.
    Kram L

    • Åza Brennander 20 maj, 2019 on 08:47 Svara

      T hälsar att han följer ditt råd och jag tar gärna en tid imorgon. ❤?

  2. Lars Karlsson 20 maj, 2019 on 11:53 Svara

    Okej i morgon vid 22.
    ?

    • Åza Brennander 21 maj, 2019 on 00:03 Svara

      PERFEKT!!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna