VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Försiktig och Måttlig tillhör inte Kärlekens starkaste grenar

Idag har jag gjort en massa bra saker! Började dagen med att gå upp extra tidigt för att hinna med en långpromenad med Råttan INNAN mitt morgonmöte med terapeuten. Ett möte som även denna gång var omskakande men välbehövligt.

Därefter gjorde jag mitt första långa yogapass på egen hand och kände mig både lugn och stolt över mig själv när jag insåg att jag klarat hela. För att ge det som väntar ikväll de allra bästa förutsättningar blev det också LPG (bindvävsmassage) på Kolibri studio innan jag tog en välbehövlig siesta på eftermiddagen.
20190517_140522 Därmed är jag redo för kvällens roligheter i form av vernissage på ICON med Brigitte Söndergaard och lämnar över till Älsklingen för den dagliga statusrapporten från sjuksängen och hoppas att han lyder läkarnas och mina råd. Försiktig och måttlig är nämligen inte direkt några av hans starkaste grenar. 😉received_1206326692907739 ”Utvecklingen går framåt med lite övningar, gåbord ersatt med kryckor och fått instruktion om hur jag sätter en spruta i magen och hur jag trappar ner morfindosen och hur jag absolut inte får göra med höften.20190517_165708Det svåraste just nu är att vara försiktig så att den nya höftkulan INTE lossnar, vilket tydligen är den stora risken nu inledningsvis i sex veckor efter operationen. Har även fått förhållningstips från Åz…. att inte äta så mycket av den goda maten, då jag inte rör mig. ?20190517_140425


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna