VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Polisförhör och Fortsättning följer

Nu gick det inte att skjuta på det oundvikliga polisförhöret längre och idag var det dags, vilket jag kom på var ytterligare en orsak till att jag var tvungen att lämna Tobias i Stockholm igår.

Det gör så ont att nysta i det som hänt de senaste åren och än en gång inse att mardrömmen är långt ifrån slut och sannolikt få besked om att ännu en utredning läggs ner.20190430_174605 Trollet är ju inte dömd för något (än) och därför leder anmälningarna sällan till någon vidare utredning. Istället läggs de ner och väntar på överprövning.

Men i juni hoppas vi att det vänder och att Trollet vågar krypa fram från sin sten i skogen och försvara sina handlingar. För snart ett halvår sedan lyckades hen ju få rättegången inställd och framflyttad på obestämd tid bara två dagar innan den skulle hållas…

Åtalet gäller trakasserier, falsk tillvitelse och falsklarm hen utsatte mig och Tobias för två år sedan. Dagens förhör gällde andra trakasserier. Fortsättning följer… //Å


Kommentarer


  1. Susan 30 april, 2019 on 21:12 Svara

    Ska man skratta lr gråta? Detta sjuka land, hur fan blev det såhär? O när?
    För inte allt för många år sen hade man lagt ner massa krut för att – med de uppenbara bevis som finns – kunna låsa in denna psykopat för gott. Då var det förbjudet att stjäla en annan människas identitet. Idag det helt legalt – vi lever i ett laglöst land där det enda som anses som prio 1 är terrorattacker, EKO-brott o att hota Kungahuset. Allt annat är inom lagen. Grejen är den att fängelserna är fullbelagda, likaså låsta avdelningar inom Psykiatrin.
    Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag har fel, men jag tror att psykfallen i fråga kommer undan o Gud förbjude att du o särbon blir skadeståndsskyldiga samt får betala båda advokatkostnader osv.
    Håller alla tummar o spark i rumpan.

    Ha en fortsatt skön kväll♥️

    • Åza Brennander 30 april, 2019 on 22:54 Svara

      Jag tror Gud förbjude att du delvis kan ha rätt….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna