VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Datenight och Överraskningshelg

Trots att jag vet vad som väntar pirrar det i kroppen av förväntan. Det är nämligen dags för den första av tre överraskningshelger och jag är den enda som vet vad som kommer hända på alla tre och Älsklingen har ingen aning!

Eller jo, en liten aning har han för igår råkade jag försäga mig att det är till Dalarna färden går i eftermiddag. Men mer än så vet han inte!
20190426_084053Jag kan lova att det bara kommer handla om fantastiskt roliga saker tillsammans med lika fantastiska människor. Helt enkelt saker och människor som får mig att må bra, vilket är den bästa medicinen för en trött hjärna.

Något annat som också får mig att må bra är god mat och på gårdagens datenight tog Tobias mig till Vilaggio, som är en av våra favoritkrogar i kvarteret.20190426_082047Vi började med att dela på en magiskt god saffransrisotto med skaldjur till förrätt. Personligen tycker jag det är ganska fiffigt att göra så, alltså dela på en huvudrätt så att man får smaka på allt. Därför gjorde vi detsamma med huvudrätten.20190426_082143 Pappardellen med oxfilé, Karl-Johansvamp, cognac och tryffelkräm var också god MEN tyvärr var pastan inte varm så jag skickade faktiskt ut den och trots en ny portion var inte heller den enligt mitt tycke tillräckligt varm. Men som sagt, smaken var god och jag var hungrig så jag orkade inte påpeka det igen.

Om några timmar drar vi mot DALARNA! Följ gärna mina stories på Instagram, de kommer nämligen bjuda på något utöver det vanliga… //Å


Annons

Kommentarer


  1. Katarina 26 april, 2019 on 17:53 Svara

    Slå till på en Porsche nu vet ja… 😉

    • Åza Brennander 30 april, 2019 on 20:23 Svara

      Funderar på det… 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna