VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En bra kvinna reder sig själv (m h a händiga män)

Kalla mig traditionell om du vill men jag gillar verkligen att män öppnar dörrar åt mig, bär mina väskor och låter mig slippa göra sådana där ”manliga saker” som att hugga ved, flytta tunga saker och gräva ett dike.

Jag står mycket hellre i köket eller fixar med tvätten än byter däck på bilen. 20190424_192912Därför är det väldigt skönt att lämna in bilen till Daniel och Jannis på Mobil Mec när det är dags att skifta däcken, som jag förvarar hos dem året runt, och idag var det dags för byte!

Det var också dags att lämna in bilen för att byta bromsskivor och belägg, vilket även det jag med glädje överlåter till grabbarna i verkstaden.
20190424_194503 Det har handlat mycket om bilar idag för jag har dessutom varit och hämtat ut en Mercedes A-klass som ska hänga med mig några dagar. Det är nämligen också dags för mig att byta bil inom kort och Mercedes är ett av de märken jag har bestämt mig för att testköra innan jag bestämmer mig.

Bästa Peter på Mercedes Småländska bil är först ut att erbjuda testkörning och jag ser verkligen fram emot att se vad denna lilla skönheten går för när jag drar till Kärleken imorgon.20190424_192633Någon som redan dragit till Kärleken är Råttan som hellre stannar hemma och tar det lugnt hos ”mommo och moffa” så här i allergitider. Trevlig kväll! //Å


Kommentarer


  1. Lars Karlsson 24 april, 2019 on 21:11 Svara

    Det brukar ju vara enklast att man gör det man är bra på.
    Har man tur så är det olika i ett förhållande.
    Då löser sig allt utan konflikter och tjat.
    Men tar ju lite tid att ta reda på allt.
    Kör nu försiktigt i morgon och njut av resan i en ny bil som du provar.
    Kram L

    • Åza Brennander 26 april, 2019 on 09:27 Svara

      Tack Lars! Bilen gick som en klocka och jag njuter av allt! Kram Å

  2. Jocke 26 april, 2019 on 03:21 Svara

    Precis den sortens kvinnor jag gillar! Så kul att höra att det finns ni som fortfarande gillar gentlemän. 🙂 Brukar alltid öppna dörrar, erbjuda bärhjälp, låta kvinnor gå före mig i köer etc…Eller bara erbjuda min hjälp rent allmänt, om det finns något jag kan göra eller fixa. Gillar även när kvinnor anspelar på sin kvinnlighet för att få hjälp med saker, eller spelar en ”dam i nöd” – hade du gjort det och jag hade jobbat på den där verkstaden, hade jag gjort det gratis! För det faller jag alltid för, haha…;)

    • Åza Brennander 26 april, 2019 on 09:29 Svara

      ÄLSKAR Gentlemän och anspelar gärna på min kvinnlighet! 😉
      Tack för att ni finns! Kram Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna