VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sömnlösa nätter, Ilska och Rättegång på G

De senaste nätterna har jag sovit fruktansvärt dåligt och sömnlösa nätter är verkligen inte något jag behöver just nu. Anledningen till att maran rider mig på nätterna är att jag har så mycket ilska inom mig och det är verkligen förtärande för både relationen och hälsan.

Jag nämnde i ett tidigare inlägg att jag nyligen kontaktats av både advokater och polis och som många mycket riktigt antog har det såklart till största del med Trollet att göra.20190416_171013Polisen p g a förhör som jag inte orkat ställa upp på. Förhör gällande brott som begicks mot mig och Tobias för snart ett år sedan. Advokat och Tingsrätt gällande rättegången som nu faktiskt har fått ett datum i juni gällande när Trollets trakasserier startade för mer än två år sedan!!

Å ena sidan känner jag förstås en lättnad över att rättegången ÄNTLIGEN har fått ett nytt datum men å andra sidan river det upp så mycket jag varken vill eller orkar hantera och det är ilskan över att behöva gå igenom allt om och om igen som håller mig vaken om nätterna.20190403_084020Men idag skiner solen igen och en långpromenad med Råttan driver förhoppningsvis de mörka tankarna på flykt och får mig att se ljust på tillvaron igen. //Å


Kommentarer


 1. Lars Karlsson 19 april, 2019 on 10:49 Svara

  Det är tufft för dig nu.
  Njut av solen och att bara vara.
  Om du vill kan jag boka in dig men du får bestämma tiden när det passar dig.
  Du behöver det nu.
  Kram L

  • Åza Brennander 19 april, 2019 on 13:54 Svara

   Ja det är faktiskt jäkligt tufft.. Tar gärna din hjälp på tisdag kväll. Kram och tack! <3

 2. Lars Karlsson 19 april, 2019 on 14:19 Svara

  Okej du är bokad vid 22.
  Ha det nu gott.
  Kram L

 3. Ann 19 april, 2019 on 18:11 Svara

  Förstår att det måste vara jobbigt.
  Men stå på er…ondskan skall
  aldrig få vinna…. Styrkekram.

 4. Sarah 19 april, 2019 on 20:24 Svara

  Hej Åza är det din särbos ex som trakasserar er ? Må så gott kram

 5. Marie 20 april, 2019 on 06:00 Svara

  Hej.
  Skickar över ett gäng styrkekramar.
  Hittade nyligen hit till din blogg. Blev intresserad av dig genom Trolljägarna och kikar nu på gamla inlägg.
  Du verkar vara en stark kvinna och tillsammans med alla fina människor du har omkring dig, kommer du att klara detta.

  • Åza Brennander 21 april, 2019 on 15:00 Svara

   Tack snälla du! De mottages tacksamt. Roligt att du hittat hit.❤🙏

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna