VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Kärlek och Mjukglass Right Back to You

Jag har verkligen världens bästa och finaste bloggläsare och därför vill jag rikta ett stort TACK för all omsorg, kärlek och värme ni visar mig när jag vågar berätta om mina tuffa stunder.

I morse var en sådan stund och samtidigt som jag tycker det är ledsamt att så många känner igen sig känns det på något sätt bra att inte vara ensam och jag skickar all kärlek right back to you och önskar dig en fantastisk fortsättning på kvällen !20190413_211455Eftermiddagen blev som jag hoppats betydligt bättre än natten och förmiddagen och efter 8 000 steg på IKEA idag hann vi t o m njuta lite av kvällssolen på terrasserna.20190413_205133Men sex timmar på IKEA i Malaga tog verkligen musten ur oss alla tre. Och när vi skrivit ner artikelnummer på MER ÄN 100 artiklar (allt ifrån vitlökspress till rivjärn och stekpannor) fick veta att att det enda som kunde skickas direkt från butiken var en spegel bestämde vi oss för att göra en megastor onlinebeställning imorgon istället. Eftersom DEN, till skillnad från butiksbeställningen, kan samordnas och levereras direkt till vår lägenhet… 20190413_205253 Nå väl, jobbet var inte helt ogjort eftersom vi fick se t o m potatisskalaren Snabb och tvättställningen Mulig IRL…20190413_205643Dagens bästa enligt Theo var snabbmaten på ännu en trafikerad plats….20190413_205616… och mjukglassen på IKEA.20190413_205224Jag är benägen att hålla med Theo. Vad kärleken (som inte fick någon mjukglass eftersom han sprang ett ärende just när glassarna inhandlades) tycker är dock oklart…  //Å20190413_205534


Annons

Kommentarer


 1. Lars Karlsson 13 april, 2019 on 21:54 Svara

  Tänk att åka så långt för att gå på Ikea. 😉

  Skojar bara.
  Men det viktigaste är att ni får det ni vill ha och att det fugerar med leveransen.
  Det kommer att bli så bra.
  En fördel med Ikea är ju deras härliga beskrivningar. Jag har skruvat ihop en del grejer från dom.
  Fortsätt nu att ha det gott.
  Kram L

 2. Maria 13 april, 2019 on 23:50 Svara

  Jag handlade också online från IKEA. Igår levererade och monterade dom det sista i lägenheten.
  När jag fick rulla ut mattan som var pricken över i så kände jag bara ÄNTLIGEN.
  Nu är det vårt hem 🙏👍🏻❤
  Ganska precis ett år sen vi fick vår vattenskada. Sen tog allt strul med att åtgärda det 6 månader. Och sen övrig renovering och bygga kök etc.
  Men nu njuter jag av varje sekund.
  Så gissa om jag förstår dig 😉
  Och har ju mitt i allt detta också roddat med en utbrändhet 😔
  Kram ❤

  • Åza Brennander 19 april, 2019 on 14:07 Svara

   Känns som vi har flera likheter du och jag… På gott och ont… LÄNGTAR verkligen tills jag också rullar ut mattan. Glad Påsk! Kram Å

 3. Johanna 14 april, 2019 on 10:49 Svara

  TACK själv! Vilken glädjespridare du är. Den enda bloggen jag har hittat som ger en ÄKTA glädje. Jag blir så glad och positiv, energisk och hoppfull när jag går in här. Tycker så synd om dig ofta när jag läser om allt elände och strul du får. Själv hade jag inte stått upp på benen av bara hälften av allt du haft. En stark och positiv kvinna!

  • Åza Brennander 19 april, 2019 on 14:06 Svara

   Jag blir alldeles tårögd när jag läser vad du skriver Johanna. TACK för de orden och förlåt för sent svar. KRAM och Glad Påsk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna