VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ett stort bakslag – Nu tar vi in hjälp

Solen strålar även idag från klarblå himmel och jag längtar så efter att bara få vara i den.

Det är såklart jätteroligt och spännande med vårt inredningsprojekt men jag hade nog inte riktigt insett hur mycket jobb det kräver. 20190411_175606Att skapa ett helt nytt hem med två sovrum, två badrum, kök och vardagsrum samt två terrasser som också ska inredas tar på krafterna och just krafterna är ju något jag måste ransonera med just nu..20190411_194029 Jag har självklart god hjälp från mina killar men eftersom både Theo och jag har starka misstankar om att Tobias är färgblind vågar jag inte lämna över några större beslut (eller mindre heller) till honom.😘20190412_100846Ett stort bakslag vi åkte på igår när vi slutligen skulle lägga beställning på ALLA möbler från Sverige var att det inte går att lösa.

Till skillnad från Mathem.se, som ju levererat varor för 70 000 i våra namn till en annan persons adress, så är Ellos säkerhet mot bedrägerier stenhård. Det innebär att inget kan skickas direkt till transportören utan måste levereras hem till mig först.

Och jag är ledsen men jag ORKAR inte fylla mitt hem med så mycket kartonger och pallar OCH ordna med transporter till transportören 30 mil bort för vidare transport till Marbella. 20190411_191644Därför fattade vi igår beslutet att ta in hjälp utifrån för att köpa alla stora grejer på plats och nöja oss med småsaker vi kan frakta själva från Ellos.

Efter rekommendation från många håll träffade vi Therese och Nikki på svenskägda Vintage Point som kan erbjuda det mesta mellan himmel och jord för att underlätta för oss.20190411_182539Igår gick vi igenom allt vi behöver hjälp med och även vilken stil, färger m.m vi är ute efter att skapa. Förhoppningsvis får vi se ett förslag redan i eftermiddag och det ska bli superspännande, och oerhört skönt att slippa börja om med letandet på egen hand.. //Å20190411_191832


Annons

Kommentarer


  1. Malin Clapper 12 april, 2019 on 14:24 Svara

    Bra beslut! Det ÄR INTE lätt att inreda heller. Jag läste två år på universitet och det finns ju en anledning till det. Sen är det viktigt att hitta rätt person som kan känna in er och vad som är er stil och där kan det ju verkligen underlätta att det är svenskägt när man ska kommunicera. Jag tror att ert hem kommer bli fantastiskt, och låt de där sista detaljerna ta tid! Köp en ljuslykta här, en vas där osv från era utflykter tillsammans i Spanien. Så får ni in er egen känsla efterhand ni skapar nya minnen tillsammans.

    Kram från ett KALLT Växjö.

    • Åza Brennander 19 april, 2019 on 14:10 Svara

      Sant Malin, vi köper ingen dekoration än. Bara de stora möblerna och så får resten hamna på plats under sommaren. KRam Å

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna