VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Envisare har sällan skådats

Idag för 204 månader sedan såg det mest fantastiska i mitt liv dagens ljus för första gången. Han tog 19 timmar på sig att möta Världen och jag borde insett redan då att envisare unge har Moder Jord sällan skådat.

Idag fyller han 17 år och valde att fira födelsedagen hemma istället för med oss i Marbella .

Åza Brennander-Petersson med sonen Tim (Farmen) Foto Mats Samuelsson.

Foto Mats Samuelsson

Carl Tim Brennander, född 2002-04-12. Ett efterlängtat kärleksbarn som fick den tuffaste starten i livet man kan drömma om. Två stora hjärtoperationer och en hockeykarriär mot alla odds i Växjö Lakers U 16 Elit senare har du övervunnit det mesta (utom möjligen rädslan för getingar och att inte räcka till).

Jag instämmer med din mormor och morfar som bjöd dig på födelsedagsfika idag, samtidigt som jag och killarna i Marbella sjöng Ja må han leva och utbringade ett Fyrfaldigt Leve från en av inredningbutikerna i Marbella, att du är smart, snygg, trevlig, väluppfostrad, välklädd, intresserad och genuint fin inifrån och ut. I alla fall när du själv väljer att vara det. 😉

20180217_143224 Med risk för att du ska tycka att jag är asjobbig (som lägger ut en gammal bild du godkände för ett år sedan och inte bara den du föreslog att jag kunde använda) så vill jag än en gång vråla HURRA, HURRA, HURRA, HURRA och för femitelfte gången tala om hur mycket jag älskar dig och hur glad jag är att just jag fick bli din mamma och hur mycket jag ser fram emot att fira dig ordentligt på påskafton! //Mamma20190412_193356


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna